Selin Ciğerci ile ilgili şok iddia: İngiltere’de evlendi mi?

Yakın bir zamanda futbolcu eşinden boşanan internet fenomeni Selin Ciğerci'nin, yaklaşık bir sene kadar önce Türk asıllı bir İngiliz vatandaşıyla İngiltere’de evlendiği iddiaları magazin kulislerine bomba gibi düştü

MAGAZİN 23.09.2021, 11:39 24.09.2021, 09:42
Selin Ciğerci ile ilgili şok iddia: İngiltere’de evlendi mi?

Kısa zaman öncesine kadar magazin gündeminin zirvesindeki çiftlerinden biri olan Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra, aldıkları ani bir kararla geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde tek celsede boşanarak herkesi şaşırtmışlardı. Tanınmış isimlerle ilgili haberleri kamuoyuna geçen ünlü isim Onur Akay, katıldığı bir programda Selin Çıra hakkında şoke eden iddialar ortaya atarak magazin gündemini adeta alt üst etti.

Taşıyıcı anneden çocuğu var

Akay, ünlü futbolcu Gökhan Çıra'dan boşanan Ciğerci'nin, geçen sene bir Türk asıllı İngiliz vatandaşı ile İngiltere'de evlendiğini iddia etti. Gökhan Çıra'nın boşandıktan sadece bir gün sonra bir kadınla çekilmiş fotoğrafını da kamuoyu ile paylaşan Onur Akay, aslında bu boşanmanın sanıldığı gibi aldatma nedeni ile değil, Selin Ciğerci'nin taşıyıcı anneden çocuğu olduğu için gerçekleştiğini söyledi.


Hiçbir şey göründüğü gibi değil

Akay, "Aslında Selin Ciğerci dışarıdan bakıldığında sanki bir şekilde aldatmış gibi görünse de, durum öyle değil. Ben bu çifte yakın kaynaklardan bu konuyu çok derinlemesine araştırdım. Anlaşmalı bir şekilde boşanmalarının tek sebebinin, Selin Ciğerci'nin Türkiye'de yasal olmayan taşıyıcı anne yöntemi ile çocuk sahibi olmak istemesi kaynaklıdır. Bunun için de İngiltere'de araştırma yaparak bir anne ile anlaşmış, geçen sene de Türk asıllı bir İngiliz vatandaşı ile evlenmiş. Çocuk da hatta doğmuş" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)