Selin Ciğerci: Babamın bana attığı bakışı unutamıyorum!

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirdiği dönemde yaşadıklarına ilişkin, "Babamın bana attığı bakışı unutamıyorum. Üzerimde bir eşofman takımı vardı, mini etek falan giymemiştim. Bana, 'Bunun için mi beş yıl beni görmedin' dedi." açıklamasında bulundu. 

MAGAZİN 24.04.2020, 10:22
Selin Ciğerci: Babamın bana attığı bakışı unutamıyorum!

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Youtube'da yayımlanan "Sansürsüz" programına konuk olarak katıldı. 

Selin Ciğerci, "Hiç aklından geçmiyor mu? Keşke doğurganlık özelliğim olsaydı, bir evladım olsaydı diye" sorusu üzerine şunları söyledi:

“Bu her gün aklımda olan bir şey ama maalesef öyle bir özelliğim yok. Şu anda bak ezan okunuyor, Allah olmayanlara, çok isteyenlere gerçekten versin.”

33 yaşındaki fenomeni, cinsiyet değiştirdiği dönemde yaşadıklarına ilişkin, şu ifadeleri kullandı:

"O dönem aynada kendi görüntümle kavga ediyordum, zor şeyler yaşıyordum. Sonrasında babam beni 'evin bereketini kaçırıyorsun' deyip evden kovdu."

"Bende Taksim Harbiye'de yine cinsiyet değiştirmiş olan bir arkadaşımın yanına gittim bir süre orada kaldım ve onlar ne iş yapıyorsa ben de yaptım. Tam 5 yıl ailemi görmedim. Tabi psikolojim falan kalmadı o arada. Sonra kardeşim beni gelip aldı, bana ev tuttu."

"Erkek kardeşimin eşi vesile oldu bu duruma. Babamı da çağırdı ve ben yıllar sonra evime gittim. Babamın bana attığı bakışı unutamıyorum. Üzerimde bir eşofman takımı vardı, mini etek falan giymemiştim. Bana, 'bunun için mi beş yıl beni görmedin' dedi."

Yorumlar (0)