Selena Gomez itiraf etti: Duygusal tacize uğradım!

Justin Bieber ile yedi yıl süren ilişkisi üzerine konuşan Selena Gomez, duygusal tacize uğradığını söyleyerek, “Çok zor bir ilişkiydi ve bittiği için mutluyum.” dedi.

MAGAZİN 27.01.2020, 17:13
Selena Gomez itiraf etti: Duygusal tacize uğradım!

Selena Gomez, Justin Bieber ile ilişki yaşadığı süreçte "duygusal taciz kurbanı" olduğuna dair bir itirafta bulundu.

27 yaşındaki başarılı şarkıcı, NPR Radyosu’na verdiği röportajda sarf ettiği, “İlişkim süresince bir çeşit tacize uğradığımı hissettim” sözleri üzerine, programcı hissettiği şeyin “duygusal taciz” olup olmadığını sordu. Selena Gomez ise bu soruyu "Evet" diyerek yanıtladı.

"Kendimi en güçlü hissettiğim dönemdeyim"

Gomez, "Bir yetişkin olarak bunu anlamanın bir yolunu bulmak zorundaydım. Hayatımın geri kalanında bunu konuşmak istemedim. Hayatımın kendimi en güçlü hissettiğim döneminde olduğumu söyleyebilmekten dolayı gurur duyuyorum." diye konuştu.

"Nefret dolu bir şarkı değil"

Gomez kendi yazdığı "Lose You To Love Me" şarkısını da Bieber ile beraberliğinin bir dargın bir barışık devam ettiği süreçte yazdığını teyit etti. O şarkısıyla gurur duyduğunu söyleyen Gomez, “İlişkide saygı dolu bir ayrılık yaşamadığımı hissettim. Bunun için bir şeyler söylemeliydim. O, nefret dolu bir şarkı değil. Bazı güzel şeyler yaşadım. Bunu asla inkâr edemezdim.” ifadelerini kullandı.

Gomez ayrıca Bieber ile 7 yıl yürüttükleri ilişkisi konusunda “Çok zordu ve bittiği için mutluyum.” dedi.

Gomez ile Bieber 2011 ile 2018 yılları arasında ilişkilerini yürütmüşlerdi. Ayrılığın ardından Bieber, model Hailey Baldwin’le bir araya geldi ve 2018 yılı sonunda çift evlendi.

Yorumlar (0)