Selena Gomez, İrem Derici’yi taklit etti!

Dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez’in, yeni klibi “De Luna Lez” deki bir sahnesi, Türkiye’nin pop yıldızlarından İrem Derici’nin klibindeki sahneyle benzerlik yakaladı. Sosyal medyada bu durum, ‘taklit’ olarak değerlendirildi.

MAGAZİN 16.01.2021, 13:35 17.01.2021, 13:46
Selena Gomez, İrem Derici’yi taklit etti!

“Slow Down”, “Come and Get It” ve “Wolves” gibi şarkılarıyla gündem olan Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, yeni klibi “De Luna Lez” in klibini yayınladı. Gomez’in İspanyolca dilinde yazdığı şarkısı, 13 saatte tam 5 milyon izleyiciye ulaştı. Sosyal medyayı adeta sallayan Gomez, daha önce "Her gün aynaya bakıp, ‘Keşke daha çok İspanyolca biliyor olsaydım’ diye düşünüyorum" diyerek bir itirafta bulunmuştu.

Selena Gomez, İrem Derici’nin klibindeki bir sahneyi taklit mi etti?

Fakat Selena Gomez’in yeni klibi “De Luna Lez”, Türkiye’deki sosyal medyada tepki topladı!  2020 yılında “Senin Hastan” ve “Dudak Payı” gibi şarkılara imza atan ve 2021’e “Vazgeçtim İnan” şarkısıyla sürpriz yapan Pop yıldızı İrem Derici’nin hayranları, Selena Gomez’e sosyal medyadan tepki gösterdi. Gomez’in  De Luna Lez klibinin giriş sahnelerinde kullanılan dekorlar, efektler ve sanatçının hareketleri, İrem Derici’nin “Senin Hastan” klibinin giriş sahnesine benzetildi.

Kasım 2020 tarihinde Murat Joker yönetmenliğinde çekilen “Senin Hastan” klibinde Derici, lambalar içerisinde ve ışık efektleriyle dans ediyor. Aynı şekilde Selena Gomez “De Luna Lez” klibinde de lambalar içerisinde ışıklarla dans ediyor.

Bu nedenle; Gomez’İn klibinin içinde yer alan dekorların ve dans figürlerinin, Derici’nin klibindeki sahnelerle paralellik gösterdiği iddiası sosyal medyada paylaşımlarla konuşulmaya başlandı.

Yorumlar (0)