Selena Gomez'den 'Drew Taggart ile aşk yaşıyor' iddialarına yanıt

Amerikalı ünlü oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez'in müzik grubu The Chainsmokers üyesi Drew Taggart ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkili birlikte görüntülenmesinin ardından Gomez, hakkındaki aşk iddialarına sosyal medyadan yanıt verdi.

MAGAZİN 21.01.2023, 10:39 22.01.2023, 13:00 Hanife
Selena Gomez'den 'Drew Taggart ile aşk yaşıyor' iddialarına yanıt

Amerikalı güzel şarkıcı Selena Gomez'in yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü. Uzun süredir ilişkisi olmayan 30 yaşındaki Gomez’in adı son günlerde ünlü müzik grubu The Chainsmokers üyesi Drew Taggart'la birlikte anılıyor.

"Düzenli olarak buluşuyorlar"

US Weekly'ye konuşan bir kaynak, ikilinin yeni başlayan ilişkilerini gizlemeye çalışmadıklarını söyledi. Kaynak, Gomez'in Taggart'a sevgisini göstermekten çekinmediğini ve çiftin düzenli olarak buluştuğunu da belirtti.

Kaynak "Sadece üyelerin girebildiği özel mekanlarda takılmıyorlar. Selena, Drew'a dokunmadan duramıyor. Birlikte çok eğleniyorlar" ifadelerine de yer verdi.



İlk kez yan yana

Magazin sitesi Page Six, çiftin 15 Ocak'ta New York'taki bir bowling salonunda eğlenirken çekilen fotoğraflarını yayınlarken, bir görgü tanığı ise Selena Gomez ve Drew Taggart'ın tutkuyla öpüştüğünü söyledi.

Tüm bu aşk iddialarının ardından ünlü şarkıcı Selena Gomez, Instagram hesabının hikaye kısmından cevap verdi
Gomez yayınladığı kareye, "Yalnız olmayı çok seviyorum"  ifadelerini yer verip "#iamsingle" (bekarım) etiketini ekledi. Ünlü şarkıcının bu paylaşması ise büyük dikkat çekti. 



Son yıllarda aşk hayatıyla gündeme gelmedi

Ünlü yıldızın adı, Justin Bieber'dan sonra şarkıcı The Weeknd, Niall Horan ve müzisyen Charlie Puth gibi isimlerle anılmıştı.
 

Yorumlar (0)