Selahattin Paşalı, Lara Tümer'i sırtında yüzdürdü

"Aşk 101" ve "Pera Palas'ta Gece Yarısı" adlı dizilerde başrolde yer alan Selahattin Paşalı, karnı burnundaki eşi Lara Tümer ile Bodrum'da tatil yapıyor. Hamile eşini sırtına alarak yüzdürmeye çalışan Paşalı, Lara Tümer'i gülme krizine soktu.

MAGAZİN 19.06.2022, 12:41 20.06.2022, 11:15 Hakan Öksüz
Selahattin Paşalı, Lara Tümer'i sırtında yüzdürdü

"Pera Palas'ta Gece Yarısı" isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkan Selahattin Paşalı, iki yıl boyunca aşk yaşadığı Lara Tümer ile nisan ayında evlenmişti. Karnı burnunda olan Lara Tümer ile oyuncu sevgilisi Selahattin Paşalı, yaz sezonunu Bodrum'da açtı. Ünlü çiftin mutlu anları, magazin objektifleri tarafından kayıt altına alındı.

Eşini böyle yüzdürdü

İlk defa bebek sahibi olmaya hazırlanan çift, denize girmeden önce birbirine sarılarak aşklarını tazeledi. Selahattin Paşalı, yüzmekte zorlanan eşi Lara Tümer'i sırtına aldı. Eşinin kendini yüzdürme çabaları, Lara Tümer'i kahkahaya boğdu.

Aşk 101 ile yıldızı parladı

Daha önce "Kalp Atışı", "Bir Umut Yeter" ve "Babil" gibi yapımlarda yan rollerde yer alan Selahattin Paşalı'nın yıldızı, "Aşk 101" ile parlamıştı.

"Aşk 101" dizisinde yer alan Osman karakterine hayat veren Selahattin Paşalı, milyonların sevgilisi olmuştu. "Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisinde de başrol karakteri olan Halit'i canlandıran ünlü oyuncu, kariyer basamaklarını hızlı şekilde tırmandı. 

Aşklarını sosyal medyadan duyurdular

Oyunculuk performansı ile dikkat çeken Paşalı, aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor. Lara Tümer ile aşk yaşayan oyuncu, bir süre boyunca magazin muhabirlerinin sorularından kaçmıştı. Hamile olduğunu sosyal medyadan duyuran Lara Tümer, şişmiş göbeğine elini koyan Selahattin Paşalı ile çektirdiği fotoğrafı paylaşmıştı.

Yorumlar (0)