Seda Sayan: "Cumhurbaşkanı yalakası diyorlar ama..."

Seda Sayan, bazı insanların kendisini "Cumhurbaşkanı yalakası" olarak andıklarını, fakat tüm başkanlara yakın hissettiğini ifade etti. 

MAGAZİN 04.09.2020, 10:17
Seda Sayan: "Cumhurbaşkanı yalakası diyorlar ama..."

Seda Sayan, dün akşam Jülide Ateş'in programına konuk oldu. 

Ünlü sanatçı, kendisine peş peşe yöneltilen 40 soruya yanıt verdi. Jülide Ateş, Seda Sayan'a iktidara destek verip vermediğini sordu. 

Seda Sayan, kendisinin bazı insanlar tarafından "Cumhurbaşkanı yalakası" olarak anıldığını söyleyerek sitem etti.

Sanatçıları sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davet ettiğini kaydeden ünlü sanatçı, "Niçin yalnızca Cumhurbaşkanı konuşuluyor?" dedi.

Seda Sayan, zamanında Tansu Çiller ile Turgut Özal'a da yakın hissettiğini söyledi.

Ünlü sanatçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini tekrar davet etmesi halinde yine gideceğini ifade etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "Erdoğan'ın davetine giden sanatçıları tanımayacaklarına" dair açıklama yaptığını belirten Seda Sayan, bunu "büyük bir gaf" olarak nitelendirdi. 

Seda Sayan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sanatçıları davet etmediklerini belirterek, "Çağırdılar da gitmedik mi?" diye tepki gösterdi.

Erdoğan'ın davetini kabul etmenin "taraf olma" anlamını taşımadığını aktaran ünlü sanatçı, işlerin "saçma sapan" bir hale geldiğini söyledi.

Seda Sayan, siyasetçilerin zaman içerisinde değiştiğini ancak sanatçıların her zaman durduğunu ifade etti.

Kendilerine bu konuda yöneltilen eleştirileri "Erdoğan düşmanlığı" olarak değerlendiren ünlü sanatçı, önceden birçok siyasetçinin davetine katıldıklarını ancak onların konuşulmadığını ekledi. 

Yorumlar (0)