Seda Sayan: Çağlar’a güveniyorum, sözleşmeye gerek yok

34 yaşında olan Çağlar Ökten ile evlilik hazırlığında olan Seda Sayan, bu kez evlilik sözleşmesi yapmayacağını ifade etti.

MAGAZİN 15.03.2022, 17:59 16.03.2022, 16:50
Seda Sayan: Çağlar’a güveniyorum, sözleşmeye gerek yok

Ünlü sunucu Seda Sayan dün kendi yayınında meslektaşı kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile evleneceği haberlerini doğrulamıştı. Seda Sayan’dan yeni bir açıklama daha geldi.

2. sayfa canlı yayınına telefon ile bağlantı yapan Seda Sayan, 34 yaşında olan sevgilisi Çağlar Ökten ile Mayıs ayının sonunda yurt dışında evleneceklerini kaydetti.

Şimdiye dek tüm evlilikleri için sözleşme yaptığını fakat Ökten ile herhangi bir sözleşme imzalamayacağını ifade eden Seda Sayan şunları söyledi:

“Bir güven var”

“Çağlar beni evlilik için ikna etmedi, ben onu ikna ettim. Aramızda güzel bir iletişim var. İkimiz de bunu istiyorduk. Çok güvendik birbirimize, güven çok önemliydi benim için. Hiç beklemediğim bir zamanda Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi aldım. Çağlar’ın yaptığı hamle hem beni şaşırttı hem de oldukça duygulandırdı. Bundan dolayı da “sonsuza dek evet” dedim. 14 Şubat tarihinde onu izlemek için gitmiştim. Gece bitip herkes gidince ilerleyen zamanlarda Çağlar diz çökerek evlilik teklifinde bulundu. O an ne dediğini çok da hatırlamıyorum.

“Çağlar çok temiz birisi”

Temmuz ayında düşünüyorduk fakat tarihi öne çektik. Mayıs ayında nikah masasına oturacağız. Tam olarak tarihi paylaşmayayım fakat Çağlar’ın araştırılmaya ihtiyacı var. Çok düzgün ve temiz birisi. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Konsoloslukta, yurt dışında evleneceğiz.

“Evlilik sözleşmesi gerekli değil”

Şimdiye dek evlilik sözleşmesi yaptım ancak Çağlar ile yapmama gerek yok. Kadere ve doğru zamana çok inanan birisiyim.

“Erimin peşinden giderim”

Çağlar kendi bütçesini de aşıp gidip bana pırlanta yüzük almış. Ona kıyamam. Gidip telli duvaklı gelin olmam. Sakin bir elbise giyip erimin peşinden giderim.”

Yorumlar (0)