Seçim sonucunun ardından ünlü oyuncu ülkeyi terk etme kararı aldı

Menajerim Ara dizisindeki rolüyle tanınan oyuncu Ahsen Eroğlu, seçim sonuçlarının ardından yaptığı paylaşımda ülkeyi terk etme kararı aldığını duyurdu.

MAGAZİN 29.05.2023, 11:19 30.05.2023, 09:10 Şeyda Gül
Seçim sonucunun ardından ünlü oyuncu ülkeyi terk etme kararı aldı

Türkiye, 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanını seçmek için ikinci tur seçime gitti. Çoğunluğun oyunu alarak yeni dönemin Cumhurbaşkanı, Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan seçildi. Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından oyuncu Ahsen Eroğlu, herkesi şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Bir dönem Star TV'de yayınlanan "Menajerimi Ara" dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve şimdilerde Netflix'te yayınlanacak olan "Merve Kült" filminde başrol oynayacak Eroğlu, “Bana gitme vakti göründü arkadaşlarım yakın zamanda” dedi.

Sandık başında kuralların dışına çıkılmasın diye çok çabaladım

Paylaşımının ardından kısa sürede binlerce tepki alan 28 yaşındaki Eroğlu, yaptığı yeni paylaşımında gitme kararını neden aldığını anlattı. Dün sandıkta görevli olarak çalıştığı ve herkese yardım ettiğini söyleyen ünlü oyuncu, “Bugün sandık başında dürüstçe çalıştım. Sağ, sol demeden herkese yardım ettim, etmeye çalıştım değil ettim. Çünkü ben böyle öğrendim, kuralların dışına çıkılmasın diye çok çabaladım” ifadelerini kullandı.

Ama insan gibi yaşama hakkı istiyorum

Buna rağmen her şeyin karman çorman olduğunu belirten Eroğlu, seslerini yükseltip azarlamaya kalktıklarını dile getirdi. “Her iş bilmeyenin tek bildiği bağırmak olduğu için maalesef dayanabileceğim son noktaya gelmiş bulunuyorum” ifadelerini kullanan Eroğlu, söz verdiği insanlara, iş arkadaşlarına verdiği sözleri yerine getirdikten sonra kendini geliştirmek için çözüm yolları bulmaya gideceğini vurguladı. Ne zaman gideceğini bilmediği belirten ünlü oyuncu, “Ama insan gibi yaşama hakkı istiyorum” sözleriyle tepki gösterdi. “Karşımdaki insanın gözünde ayrımcılık görmek istemiyorum. Neyse bu böyle uzar gider” değerlendirmesinde bulunan Eroğlu, içinde sevgi ve dürüstlük olan herkese sarıldığını kaydetti.

Yorumlar (0)