Scorsese'ye 'Marvel' yanıtı

Marvel filmlerinin sinema olmadığını belirten usta yönetmen Martin Scorsese'ye, Hollywood yıldızı Samuel L. Jackson'dan yanıt geldi.

MAGAZİN 06.10.2019, 21:45
Scorsese'ye 'Marvel' yanıtı

Scorsese, yarattığı süper kahraman evreniyle tanınan Marvel hakkında, "Onları izleyemiyorum. Denedim, biliyor musunuz? Ama bu sinema değil. Dürüst olmak gerekirse, onları düşünebildiğim en yakın şey, içinde bulundukları durumda yapabileceklerinin en iyi şeyi yapan oyuncuların yer aldığı bir eğlence parkı. İnsanların duygusal, psikolojik deneyimleri başka bir insana aktarmaya çalıştığı bir sinema değil" ifadelerini kullanmıştı. Scorsese'ye yanıt gecikmedi.

"Onun filmlerini de herkes sevmiyor"

Marvel Sinematik Evreni'nin gizemli Nick Fury'si Samuel L. Jackson, konuyla ilgili "Bu, Bugs Bunny'nin komik olmadığını söylemek gibi bir şey. Film filmdir. Onun filmlerini de herkes sevmiyor. Herkesin bir fikri var, yani sorun değil. Kimsenin film yapmasını engellemeyecek" yanıtını verdi.

"Scorsese'yi her zaman seveceğim"

Galaksinin Koruyucuları ve Avengers serisi gibi filmlerin yönetmeni James Gunn ise Twitter'dan "İnsanlar daha Günaha Son Çağrı filmini görmeden eleştirdiği için çok sinirlenmiştim. Şimdi Scorsese'nin de benim filmlerime aynı şekilde yaklaşmasına üzüldüm. Bununla birlikte; Scorsese'yi her zaman seveceğim, sinemaya katkılarından dolayı minnettar olacağım ve 'Irishman'i görmek için sabırsızlanıyorum" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)