Şarkıcı Edis isyan etti: Artık yeter!

Saat 24.00'ten sonra canlı müzik yapılmasına dair yasağın halen daha kaldırılmadığını belirten şarkıcı Edis isyan etti. İşte Edis'in sosyal medya paylaşımı...

MAGAZİN 05.05.2022, 20:37 06.05.2022, 10:45 Hakan Öksüz
Şarkıcı Edis isyan etti: Artık yeter!

2020 yılının Mart ayında pandemiye dönüşen koronavirüs salgını nedeniyle sert kısıtlamalar uygulanmıştı. Saat 24.00'ten sonra getirilen müzik yasağı bunlardan biriydi.

Aradan geçen 2 yıl içinde pek çok kısıtlama esnetildi, en sonunda kaldırıldı. Kapalı alanlarda maske kullanma zorunluluğu bile kaldırıldı ancak müzik yasağı aynı şekilde uygulanmaya devam etti.

Uyandırdığınız duygular unutulmayacak!

Bu yasağın kendilerini ekonomik olarak zor duruma soktuğunu belirten birçok müzisyen, kısıtlamanın kaldırılması gerektiğini belirterek isyan ediyor. Ünlü şarkıcı Edis, bunlardan biri oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Edis, serzenişte bulundu.

Canlı müzik yasağının kaldırılmasını istemeyi bile artık kendine yediremediğini belirten Edis, bunun oldukça utanç verici olduğunu bildirdi. Ünlü şarkıcı, bu yasağın insanlarda uyandırdığını duyguların asla unutulmayacağını belirtti.

Demet Akalın: Talebi ilettim!

Müzik yasağının kaldırılması gerektiğini belirten müzisyenlerden biri de pop yıldızı Demet Akalın oldu. 17 Nisan'da sanatçılar için verilen iftar yemeğine katılan Akalın, "tüm müzisyenler adına" yasağın kaldırılması talebini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilettiğini söylemişti.

Yorumlar (0)