'Sansa Stark' eleştirilere yanıt verdi

8. sezonuyla birlikte sona eren Game of Thrones'un finali eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Dizinin Sansa Stark'ı Sophie Turner, "İmza kampanyaları ve eleştirilerin çok saygısızca olduğunu düşünüyorum." dedi.

MAGAZİN 23.05.2019, 21:18
'Sansa Stark' eleştirilere yanıt verdi

Game of Thrones'un final sezonuna yöneltilen eleştirilere ilişkin konuşan dizinin Sansa Stark Sophie Turner, "10 sene boyunca yılda 11 ay çekim yaparak ortaya çıkartılıyor.Büyük emek verilen bir iş izleyicilerin istediği gibi bitmedi diye saygısızlık yapılması çok yanlış" dedi.

"GAME OF THRONES'İ GÜZEL YAPAN BUYDU"

İmza kampanyaları ve eleştirilerin çok saygısızca olduğunu düşünen Turner, "Bu dizide bir ekip, yazarlar ve filmciler emek veriyor. Herkesin aklında kendi istediği bir final var ve işler kendi istedikleri yönde ilerlemeyince tepki göstermeye başlıyorlar. 'Game of Thrones'u güzel yapan hep şaşırtıcı şeyler yaşanmasıydı. İzleyicilerin istediği gibi bitmedi diye saygısızlık yapılması çok yanlış" ifadelerini kullandı.

TOPLANAN İMZA 1 MİLYONU GEÇTİ

Milyonları ekrana kilitleyen Game of Thrones’un final sezonunda hayal kırıklığı yaşayan izleyiciler, online imza kapmanyası başlatmışlardı.

Final sezonunun yeniden çekilmesi için internet üzerinden Change.org’da başlatılan kampanyada 1 milyon imza aşılmıştı.

Yorumlar (0)