Şampiyonlar Ligi finalinde Camila Cabello fırtınası esti

Dün Paris’te gerçekleştirilen Şampiyonlar Ligi finali öncesi Stade de France’da sahne alan dünyaca ünlü şarkıcı Camila Cabello, başarılı performansıyla tribünleri dolduran on binlerce taraftara unutulmaz anlar yaşattı. 

MAGAZİN 29.05.2022, 15:02
Şampiyonlar Ligi finalinde Camila Cabello fırtınası esti

Şampiyonlar Ligi finali öncesi sahneye çıkan Küba asıllı Amerikalı şarkıcı Camila Cabello, seslendirdiği şarkılar ve sahne şovlarıyla büyüledi. Tribünleri dolduran on binlerce taraftara mini konser veren Cabello, ‘Bam Bam’, ‘Havana’ ve ‘Senorita’ gibi ünlü parçalarını seslendirdi. 

Sahnede adeta renk cümbüşü yaşandı

Karnaval havasındaki konserde renkli kostümler eşliğinde sahneye çıkan Cabello’nun dans ekibi, 25 yaşındaki sanatçıya şovlarıyla eşlik ederek izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Onlarca kişiden oluşan dans ekibi ile sahnede adeta renk cümbüşü yaşanırken, genç şarkıcı da seslendirdiği şarkılarla izleyicilerden tam not aldı. 

Günlerdir final organizasyonu için hazırlanıyordu

Final öncesi açıklamalarda bulunan Cabello, böylesine büyük bir organizasyonda sahne alacağı için çok heyecanlı olduğunu dile getirmişti. Uzun zamandır final gününe hazırlandığını dile getiren Cabello, “Böylesine büyük bir organizasyon yer almak benim için büyük bir mutluluk. Latin mirasını üzerimde taşıyorum ve bunu tüm dünyaya bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Final günü çok özel bir şovla izleyicilerin karşısında olacağız” ifadelerini kullanmıştı. 

Yorumlar (0)