Salma Hayek, büyük geceyi mutfakta noktaladı

95. Oscar Ödülleri'ne katılım sağlayan Salma Hayek, törenin ardından gerçekleştirilen patide iki farklı kıyafet giymişti. Geceyi sonlandıran ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise oldukça fazla etkileşim aldı.

MAGAZİN 17.03.2023, 14:52 17.03.2023, 15:05
Salma Hayek, büyük geceyi mutfakta noktaladı

Bu sene 95'incisi gerçekleştirilen Oscar Ödülleri'nde Oscar elde eden filmler kadar ünlü isimlerin kıyafetleri de gündemde büyük yer kapladı. Etkinlikteki en şık kadınlarından bir tanesi olan Salma Hayek, törene ünlü bir markanın elbisesiyle katılım sağladı. Törende, 15 yaşındaki kızı Valentina'nın da beraberin olduğu 56 yaşındaki Hayek, en fazla konuşulan kişilerden bir tanesi oldu.

“Açlık hiçbir şeye benzemez”

Meksikalı oyuncu, uzunca bir süredir en yakın arkadaşlarından bir tanesi olan ve eski rol arkadaşlarından Antonio Banderas ile beraber sahnede yer alarak gecenin ödüllerinden veren isimlerinden bir tanesiydi.

Törenin sonrasında geleneksel Vanity Fair Oscar kutlamasına da kızı ile beraber giden Salma Hayek, bu gecenin sonunda Instagram hesabı üzerinden bir video yayınladı.

Törenin tamamlanmasının ardından evine dönerek kendisini mutfakta atan Hayek, gecenin açlığını yemek yiyerek attı.

O anları paylaşan Hayek, "Evet, törende iyi görünmek adına fazlasıyla uğraştım ancak açlık çok farklı. Açlık bir şeye benzemez” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)