Sakal ektirmişti, şimdi de adını değiştirdi!

Katıldığı moda programıyla adını duyuran ve sonrasında cinsel yönelimini değiştirdiğini açıklayan Neslihan Doğrusöz, sosyal medya hesabından yeni ismini paylaştı.

MAGAZİN 29.08.2019, 15:26 29.08.2019, 15:32
Sakal ektirmişti, şimdi de adını değiştirdi!

Bir döneme damga vuran moda programlarıyla tanınan Neslihan Doğrusöz, 2019 yılının başında cinsel yönelimini değiştirdiğini açıklamıştı. Herhangi bir ameliyat olmadığını belirten Doğrusöz, geçtiğimiz günlerde sakal ektirdi.

Doğrusöz, son imajını da Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Doğrusöz'ün sakallı hali, ilk olarak uzun süredir aşk yaşadığı milli sporcu Büşra Eyen ile Nişantaşı'nda gezerken görüntülenmişti.

Adını 'Doruk' olarak değiştirdi

Doğrusöz, geçtiğimiz mart ayında YouTube kanalı üzerinde program yapan Sinan Çiçek'e samimi açıklamalarda bulunmuş ve ismini değiştirmeyeceğini söylemişti. Bu kararında vazgeçen Doğrusöz, Instagram hesabından yeni sakallı halinin fotoğrafını paylaşırken adını da 'Doruk' olarak değiştirdiğini duyurdu.

Merve Özbey'den destek geldi

Hayranlarının yeni imajını çok beğendiğini söyleyen Doğrusöz'e bir destek de şarkıcı Merve Özbey'den geldi.

Özbey, Doğrusöz'ün fotoğrafının altına şükür ve kırmızı balon emojisi koydu.

"Bu yolda ilerleyeceğim"

Sinan Çiçek'in sorularını yanıtlayan Doğrusöz, radikal değişimi hakkında şunları demişti:

"Şu an halimden çok mutluyum ve şu an cinsiyet değiştirme ameliyatıyla alakalı araştırma içerisinde değilim. Yaptıran çok arkadaşım var, yaptırılması gerekiyorsa da önümde bir duvar yok. Bir erkeğe ait cinsel organım yok. Ben böyleyim, bu yolda da ilerleyeceğim. Şu an için farklı bir isim de düşünmüyorum, Neslihan iyi."

Yorumlar (0)