Sahneden düşen Kibariye'nin sağlık durumu nasıl?

Kibariye, Mersin'deki "Romanlar Buluşması" konserinde talihsiz bir kaza yaşadı. Yaklaşık 2 metrelik yükseklikten düşen Kibariye, hastaneye kaldırıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ünlü müzisyenin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

MAGAZİN 10.05.2023, 11:58 11.05.2023, 09:07 Hakan Öksüz
Sahneden düşen Kibariye'nin sağlık durumu nasıl?

Ünlü şarkıcı Kibariye'nin Mersin'deki konseri sırasında başına gelen kaza, hayranlarını korkuttu. Akdeniz ilçesine bağlı Turgut Reis Mahallesindeki düzenlenen "Romanlar Buluşması" konserine katılan Kibariye, sahnede şarkısını seslendirirken talihsiz bir kaza yaşadı.

Sahneye çıkan bir hayranı, Kibariye'ye doğru koştu. Kibariye'nin koruması, sahneye çıkan şahsa müdahale etti. Bu sırada ünlü sanatçı darbe aldı ve 2 metrelik yükseklikten yere düştü. Ünlü sanatçının apar topar özel bir hastaneye kaldırıldığı, daha sonra ise Mersin Şehir Hastanesi'ne sevk edildiği kaydedildi.

Bakan Koca: "Bilinci açık"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kibariye'nin sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ünlü sanatçıya geçmiş olsun dileklerini ileten Koca, tedavinin Mersin Şehir Hastanesinde sürdüğünü kaydetti. Kibariye'nin bilincinin açık olduğunu ifade eden Bakan Koca, tedbir amaçlı müşahade altında tutulduğunu bildirdi.

Yorumlar (0)