Şahan Gökbakar ile Sinan Oğan arasında Twitter diyalogu: Şimdi anlıyorum

Sinan Oğan hakkında daha önce yaptığı bir yorum üzerine Twitter'dan paylaşımda bulunan Şahan Gökbakar, "Oğan'ı linç edenler" listesinde yer alması hakkında açıklama yaptı. Sinan Oğan, Şahan'ın paylaşımını alıntılayarak yanıt verdi.

MAGAZİN 17.05.2023, 11:16 18.05.2023, 09:06 Hakan Öksüz
Şahan Gökbakar ile Sinan Oğan arasında Twitter diyalogu: Şimdi anlıyorum

Seçim döneminde sayısız ünlü ismin eleştirilerine maruz kalan Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, kendisini linç edenleri sıraladı. Komedyen Şahan Gökbakar, listede kendi adının da yer alması üzerine bir paylaşım yaptı.

Şahan Gökbakar: "İlk tur sonucunu görünce sebebini anlıyorum, tebrikler"

Adının "Şaban" olarak yanlış söylendiğini kaydeden Şahan Gökbakar, "Şaban da güzel." dedi. Daha önce yaptığı bir paylaşımda, Sinan Oğan ile Muharrem İnce'nin neden aday olduğunu anlayamadığını belirten bir yorumda bulunduğunu belirten Şahan, "İlk tur sonucunu görünce sebebini anlıyorum, tebrikler." ifadelerini kullandı.

Oğan'dan yanıt: "Bu tweeti çok önemsiyorum"

Sinan Oğan, Şahan'ın paylaşımını alıntılayarak yanıt verdi. İsmi "Şaban" olarak yanlış telaffuz etiği için özür dileyen Oğan, "Bu paylaşımınızı, bizim hakkımızı teslim ettiğiniz için çok önemsiyorum." paylaşımını yaptı.

Yorumlar (0)