Şahan Gökbakar: “Benden bu kadar, kalın sağlıcakla” 

Orman yangınları döneminde vatandaşlara yardımcı olan, itfaiye ekiplerine yangının çıkış noktalarını haber vererek bazı yangınların hızlı şekilde söndürülmesini sağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınlarla halkın nabzını tutan Şahan Gökbakar, gündemle ilgili yaptığı paylaşımlarını sonlandırdığını açıkladı: “Bu son tweetim.” 

MAGAZİN 20.12.2021, 11:40 22.12.2021, 08:48
Şahan Gökbakar: “Benden bu kadar, kalın sağlıcakla” 

Yaz mevsiminde meydana gelen orman yangınları ve sonrasında gündem hakkında, ekonomi ve döviz hakkındaki yorumlarıyla adeta halkın nabzını tutan Şahan Gökbakar, dün akşam yazdığı tweetlerle gündeme veda etti. Artık gündemle ilgili tweet atmayacağını belirten Gökbakar, bundan sonra kendi mesleği olan komedyenlik ve oyunculukla yoluna devam edeceğini açıkladı.  



“Ben rahatım diyerek kenarda durmadım” 

Gökbakar, arka arkaya attığı tweetlerinde, “Ben rahatım” cümlesini kurarak köşesine çekilmediğini, ülkenin geleceği için dertlendiğini ve bunları de paylaşımları ile dile getirdiğini ifade etti. Bundan sonra mesleğine, insanları güldürmeye devam edeceğine değinen Gökbakar, kısa cümleler ile hayranlarına veda etti. 



Ekonomi politikasını eleştirdi 

Şahan Gökbakar, giderayak attığı bir tweetle de ekonomi politikasını eleştirmeyi ihmal etmedi. Gökbakar, tüm ülkelerin şu anda krizle mücadele ettiğini fakat yalnız Türkiye’nin faiz düşürme politikasına gittiğini belirterek “Neden? Onlar aptal, biz akıllıyız..” cümlesini sarf etti. Gökbakar’ın bu tweetleri on binlerce beğeni aldı.  

Yorumlar (0)