Şahan'dan Ersan Şen paylaşımı: "Şimdi ne olacak?"

Komedyen Şahan Gökbakar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masaya dönmesini sosyal medya hesabından yorumladı. Usta komedyen, hafta sonu Akşener tarafından aday olarak gösterilebileceği iddia edilen hukukçu Ersan Şen hakkında paylaşımda bulundu.

MAGAZİN 06.03.2023, 16:47 07.03.2023, 10:08 Hakan Öksüz
Şahan'dan Ersan Şen paylaşımı: "Şimdi ne olacak?"

Meral Akşener'in geçtiğimiz cuma günü rest çekerek altılı masadan ayrılması, Türk siyasetinde hafta sonunun hareketli geçmesine neden oldu. İYİ Parti lideri Akşener'in sert açıklamalarının ardından muhalif cephede tansiyon yükseldi. Hangi tarafından haklı olduğuna ilişkin sosyal medyadan tartışmalar yapıldı.

Ersan Şen'in olası adaylığı gündeme oturdu

Hafta sonu yapılan tartışmalarda gündeme gelen sürpriz isimlerden biri de hukukçu Ersan Şen oldu. Televizyon kanallarındaki tartışma programlarının popüler isimlerinden biri olan Prof. Dr. Ersan Şen, İYİ Parti lideri Akşener'e çağrıda bulundu ve aday gösterilmesi halinde kabul edeceğini söyledi. 

Akşener'in de bunun üzerine Şen'i aradığı ve görüşme yaptığı öne sürüldü. Ersan Şen'in açıklamalarını televizyondan izlediklerini kaydeden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, buna ilişkin bir görüşme yapmadıklarını belirtti.

Akşener masaya döndü, Şahan'dan bomba paylaşım geldi

Bugün yürütülen mekik diplomasisi sonucunda Meral Akşener yeniden masaya döndü. Saadet Partisi Genel Merkezi'ndeki toplantı, Akşener'in de katılımıyla başladı. 

Komedyen Şahan Gökbakar, bugün yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medyadan paylaşımda bulundu. "Şu an Ersan Şen ne olacak?" sorusunu yönelten ve kahkaha emojisi koyan Gökbakar, altılı masadaki gerilime "çekişmeli boşanma yaşayan çiftler" benzetmesi yaptı.

Yorumlar (0)