Sadakatsiz dizisinin Haluk’u Burak Sergen’den mutlu edici haber!

Şu sıralar Sadakatsiz dizisindeki rolüyle adından söz ettiren Burak Sergen, geçtiğimiz ay evinde fenalaşmış ve solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan bir kaç test sonucu koronavirüse yakalandığı belirlenen oyuncu, uzun süredir yoğun bakımda entübe ediliyordu. Sergen hakkında mutlu edici haberi, oğlu Cansın Sergen açıklarken, Sergen’in entübeden çıktığı belirtildi. 

MAGAZİN 04.05.2021, 17:35 05.05.2021, 13:11
Sadakatsiz dizisinin Haluk’u Burak Sergen’den mutlu edici haber!

Geçtiğimiz yıllarda Çukur ve Halka dizilerindeki rolleriyle izleyicilerin sevgisini kazanan usta oyuncu Burak Sergen, son olarak Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterine hayat veriyordu. Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk ve Gözde Seda Altuner ile paylaşan Burak Sergen, geçen ay evinde rahatsızlanmıştı.



Solunum güçlüğü çeken Sergen, hastaneye kaldırılmış ve iki koronavirüs testi de negatif çıkmıştı. Daha sonraki testleri pozitif çıkan Sergen, entübe edilmişti. Uzun süredir yoğun bakımda olan Sergen’den mutlu edici haberi, oğlu Cansın Sergen sosyal medya üzerinden paylaştı. 



Entübeden çıktı, yakın zamanda yoğun bakımdan da çıkacak

Ünlü oyuncunun oğlu Cansın Sergen ve eski eşi Işıl Sergen, yaptıkları paylaşımlarla, Burak Sergen’in sağlık durumunun iyiye gittiğini belirtti. Konu hakkında Cansın Sergen, babasının entübeden çıkarıldığını ve kısa bir süre içerisinde de yoğun bakımdan çıkacağını belirtti. Babasının durumunun iyiye gittiğini söyleyen Sergen’e, annesi, mesajlarıyla yanlarında olan herkese teşekkür etti. Sergen, oğlunun ve babasının kısa süre içerisinde birbirlerine sarılacağı günleri beklediğini belirtti. 



Ankara Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu

9 Şubat 1961 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen usta sanatçı Burak Sergen, sanattçı Semih Sergen’in oğludur. Ankara Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olan Sergen, Devlet Tiyatrosu sanatçısı olarak kadroya girmiştir. 120, Ağır Roman, Banyo ve İstanbul Kanatlarımın Altında gibi filmlerin yanı sıra Zerda, Aşk ve Ceza, Derdest, Kara Sevda, Çukur, Halka ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde de rol almıştır. 

Yorumlar (0)