Sadakatsiz dizisinde rol alan Burak Sergen, yoğun bakımda tedavi görüyor!

Başarılı oyuncu Burak Sergen, evinde fenalaşıp hastaneye kaldırıldı. Sadakatsiz dizisinde ‘Haluk’ karakterine hayat veren Sergen, solunum sıkıntısı yaşamaya başladı. Koronavirüs testleri negatif çıkan Sergen’in sıkıntısı devam edince, yoğun bakıma alındı.

MAGAZİN 13.04.2021, 10:58 14.04.2021, 09:35
Sadakatsiz dizisinde rol alan Burak Sergen, yoğun bakımda tedavi görüyor!

Son olarak Çukur ile Halka dizilerinde izleyici karşısına çıkan ve sezon başından bu yana Sadakatsiz dizisinde ‘Haluk’ karakterine hayat veren usta oyuncu Burak Sergen’den kötü haber. Akşam saatlerine evinde fenalaşan ve solunum güçlüğü çektiğini belirten Sergen, hastaneye kaldırıldı. İki kez koronavirüs testi yaptıran Sergen’in testleri de negatif çıktı. 60 yaşındaki sanatçının akciğerlerinde yaşanan enfeksiyona bağlı olarak sıkıntıları sürünce, yoğun bakıma alınmasına karar verildi. 



İki testi de negatif çıktı

Ambulansla hastaneye kaldırılan ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen Burak Sergen hakkında, sosyal medyada koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Bunun üzerine Sergen’in sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınlandı. Sergen’e yapılan iki koronavirüs testinin de negatif çıktığı belirlendi. Yoğun bakımda gözetim altında tutulduğu belirtilen açıklamada, bunun akciğerlerindeki enfeksiyona bağlı olarak solunum güçlüğü çektiği için olduğu belirtildi. Açıklamada konuya hassasiyet gösterilmesi beklenirken, yanlış haberler paylaşılmaması da rica edildi.



Devlet Tiyatrosu sanatçısı olarak oyunlarda rol almış ve yönetmiştir

9 Şubat 1961 tarihinde Ankara’da doğan Burak Sergen, sanatçı bir ailede doğmuştur. Sanatçı Semih Sergen’in oğlu olan Burak Sergen, Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. Devlet Tiyatrosu sanatçısı olan Sergen, özel ve devlet birçok oyunda rol aldı. İstanbul Kanatlarımın Altında, Ağır Roman, Banyo, 120 ve Sultanın Sırrı gibi filmlerde rol almıştır. Ayrıca Zerda dizisinde canlandırdığı Mahmut Ağa karakteriyle tanınan sanatçı Dicle, Derdest, Aşk ve Ceza, Kızıl Elma, Kara Sevda, Çukur, Halka ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde rol almıştır. Şu sıra ise Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Gözde Seda Altuner ile rol almaktadır.

Yorumlar (0)