Saç ektiren Murat Boz’u kimin ikna ettiği ortaya çıktı

Senelerdir protez saç kullandığı ortaya çıkan Murat Boz, önceki gün Hollanda’da saç ektirdi. Ünlü şarkıcıyı bu konuda kimin ikna ettiği ise belli oldu. 

MAGAZİN 30.11.2022, 14:29 01.12.2022, 08:53
Saç ektiren Murat Boz’u kimin ikna ettiği ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Murat Boz, önceki gün Hollanda’ya giderek Amsterdam’da saç ektirdi. Sosyal medya hesabından son fotoğrafını paylaşan Boz, bir anda magazin dünyasının gündemine oturdu. Murat Boz’u saç ektirme konusunda ikna eden ismin ise sevgilisi Ayça Ayşin Turan olduğu ortaya çıktı. Alp Navruz ile birliktelik yaşayan Ayça Ayşin Turan, kısa süre önce bu ilişkisini sonlandırarak Murat Boz ile aşk yaşamaya başlamıştı. 

“Protezle uğraşma, saç ektirsen daha rahat olur”

Saç ektirme konusunda kararsız olduğu öne sürülen Murat Boz’la görüşen Ayça Ayşin Turan’ın, “Protezle uğraşma, saç ektirsen daha rahat olur. Sen de rahat etmiş olursun” diyerek ünlü şarkıcıyı bu konuda teşvik ettiği öğrenildi. Turan’ın önerisi üzerine Hollanda’ya hareket eden Boz, Amsterdam’da saç ektirerek yeni imajını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Boz’un saçsız fotoğrafı, kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı. 



Yorumlar (0)