Ronaldo’nun eski sevgilisinden yeni sevgilisine: “Seni de bir kenara bırakır” 

Oynadığı futbolla olduğu kadar çalkantılı aşk hayatıyla da basının gözde isimlerinden olan Cristiano Ronaldo’nun eski sevgilisi Natacha Sofia, ünlü futbolcunun şimdiki sevgilisine öğüt verdi. “Gözünü sakın ondan ayırma!” diyen Sofia, Ronaldo ile yaşadıklarını anlattı. 

MAGAZİN 08.09.2021, 16:35
Ronaldo’nun eski sevgilisinden yeni sevgilisine: “Seni de bir kenara bırakır” 

Sevgilisi Georgina Rodriguez ile aşk hayatını belgesele çektirmesi ve uzun yıllar sonra İngiltere’nin Mancheste United takımına tekrar transfer olmasıyla gündemde olan Cristiano Ronaldo, bu kez de eski sevgilisinin hakkında söyledikleri ile konuşuluyor. 



Futbol hayatıyla olduğu gibi aşk hayatıyla da sık sık gündeme gelen yıldız futbolcunun eski sevgilisi Natacha Sofia, Ronaldo ile yaşadıklarından bahsederek Rodriguez’e bazı uyarılarda bulundu. 



“İlişkimiz kısa sürdü ama yine aynısı olabilir” 

Ronaldo ile olan ilişkilerinin kısa süreli olduğunu, Avrupa’da olduğu gibi Manchester’da da aynısı olabileceğini ve Georgina’nın gözünü bir dakika bile Ronaldo’dan ayırmaması gerektiğini belirten Sofia, ünlü futbolcunun kendisine iki sene boyunca gizli gizli mesajlar gönderdiğini, Georgina Rodriguez ile birlikteyken de bunu yaptığını ifade etti. 



“Hayatımda her zaman ondan öncesi ve sonrası olacak” 

“Bana yaptığı gibi Georgina’yı da bir kenara bırakır.” ifadelerini kullanan Sofia, ünlü futbolcuyla uzun süren mesajlaşmalarının ardından tek gecelik ilişki yaşadıklarını ve sonrasında Ronaldo’nun kendisini her yerden engellediğini ve hiçbir şekilde arayıp sormadığını aktardı. Sofia, şu cümlelerle konuşmasını noktaladı: “Bu davranış beni çok yaraladı. Hala bunun acısını çekiyorum. Artık hayatımda Ronaldo’dan öncesi ve sonrası şeklinde iki bölüm var.”  

Yorumlar (0)