Romantik doğum günü kutlaması: Ezgi Mola’nın mutlu günü!

Tam 38 yaşına basan başarılı oyuncu Ezgi Mola’ya romantik doğum günü kutlaması! Şu sıralar Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye rolünde izlediğimiz Mola’ya, sevgilisi Mustafa Aksakallı da romantik bir doğum günü pastası yaptırdı. İkili o anları, sosyal medya üzerinden paylaştı.

MAGAZİN 29.03.2021, 11:08 29.03.2021, 17:05
Romantik doğum günü kutlaması: Ezgi Mola’nın mutlu günü!

Bu aralar “Masumlar Apartmanı” dizisindeki Safiye rolüyle gündemde olan ve her hafta izleyiciden övgüler toplayan başarılı oyuncu Ezgi Mola, 38 yaşına bastı. Mola doğum gününü, işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile beraber kutladı. İki yıldır beraberlik yaşayan Mola ve Aksakallı, bu özel günü romantik bir şekilde kutlamış oldu.
 

Sevgililerin romantik doğum günü kutlaması

İki sevgili bu anları, sosyal medya hesaplarında paylaşarak gösterdi. Paylaşımlarda Mustafa Aksakallı’nın sevgilisi Ezgi Mola için kalp şeklinde, üzerinde ‘İyi ki Doğdun Sevgilim’ yazılı ve yanlarında 4 tane büyük mumla süslü bir pasta yaptırdığı görüldü  İlk paylaşımı yapan Aksakallı, sevgilisi Ezgi Mola ile beraber çektirdikleri fotoğrafla sevgilisinin doğum gününü kutladı. Erken doğum günü kutlaması yapan Aksakallı’nın paylaşımının altına Mola "23:30'da doğacağım" diyerek espri kokan bir yorum yaptı.

Evlilik tarihi belli değil

Daha sonra da doğum günüyle alakalı bu kez Ezgi Mola’dan bir paylaşım geldi. Kendisine hissettirdiği sevgiler için çok teşekkür eden Mola, herkesin her şey gönlünden geçtiği gibi olmasını diledi.
 


Aksakallı’dan evlilik teklifi aldığı iddia edilen Ezgi Mola’nın, katıldığı bir yayında da tek taş yüzüğü görünmüştü. Konu hakkında ise Mola, evlilik tarihinin henüz belli olmadığını ve olunca da herkesin haberinin olabileceğini söyledi.

Yorumlar (1)
İrem Göksa 3 yıl önce
ufak bir pasta ve mum bile yüzleri güldürmeye yetiyor, önemli olan hatırlamak ,Köklü Süs ve Balon