Robert De Niro'dan tehdit iddiası

Eski asistanının cinsiyet ayrımcılığı ve tacizle suçladığı ABD'li ünlü aktör Robert de Niro; hakkında çıkan iddiaların doğru olmadığını ve kişisel bilgilerinin açığa çıkarılması ile tehdit edildiğini ileri sürdü.

MAGAZİN 24.01.2020, 10:36
Robert De Niro'dan tehdit iddiası

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Robert De Niro (78) ile De Niro'ya yönelik taciz ve cinsiyet ayrımcılığı suçlamasında bulunan eski asistanı Graham Chase Robinson (37) arasında gerginlik sürüyor.

Karşı dava açtı

Robinson'ın cinsiyet ayrımcılığı ve taciz suçlamasıyla ekim ayında De Niro'ya karşı açtığı 12 milyon dolarlık tazminat davasına; kendisine verilen bütçeyi kötüye kullandığı ve işten kaytardığı gerekçesiyle 3 milyon dolarlık tazminat davasıyla karşılık veren usta oyuncu yeni bir hamle daha yaptı.

"Sırları ortaya dökerim"

Robert De Niro'nun avukatları da, Robinson'un, istediği verilmediği takdirde Hollywood yıldızlarının sırlarını açık eden bir kitap yazma tehdidinde bulunduğunu ileri sürdü.

De Niro hakkında da yazacaktı

Mahkeme kayıtlarında yer alan bilgiye göre Robinson, aynı zamanda e-posta ile eski patronunun karakter özelliklerini yazmakla tehdit etti. Avukatlar, belirtilen e-posta ile ilgili daha fazla ayrıntı paylaşmadı.

"Friends izliyor"

Graham Chase Robinson hazırlanan dava dilekçesinde De Niro'nun kendisine küfür ettiğini, zorla fiziksel temasta bulunduğunu, kendisine cinsel içerikli yorumlar yaptığını ve ahlaksız şakalara maruz kaldığını ileri sürmüştü. Ünlü oyuncunun avukatlarının açtığı karşı davada ise dikkat çeken iddia Robinson'ın iş yerinde saatlerce efsane dizi Friends'i izlediği suçlaması olmuştu.

Yorumlar (0)