Robbie Williams ve Ayda Field, dördüncü kez anne-baba oldu!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams ve Türk asıllı eşi Ayda Field'ın 4. çocuğu dünyaya geldi. Çiftin 4. çocuğu da 3. çocukları gibi taşıyıcı anne tarafından dünyaya geldi.

MAGAZİN 15.02.2020, 12:02
Robbie Williams ve Ayda Field, dördüncü kez anne-baba oldu!

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve Türk asıllı eşi Ayda Field'ın 4. çocuğu dünyaya geldi. Çiftin yeni doğan ve cinsiyeti erkek olarak açıklanan çocuklarına Beau Benedict Enthoven adını verdikleri öğrenildi. Williams-Field çifti, dünyaya gelen yeni çocuklarını Sevgililer Günü'nde paylaştıkları bir fotoğrafla sevenlerine duyurdu. Fotoğrafta çiftin üç çocuklarının ayaklarının yanında yeni bir çift ayak daha gözüküyor.

Çiftin 4. çocukları da 3. çocukları Coco gibi taşıyıcı anne tarafından dünyaya getirildi. Beau Benedict'in de Eylül 2018'de Coco'yu dünyaya getiren taşıyıcı anne tarafından doğurulduğu açıklandı. 

Ayda Field, sosyal medya platformu Instagram üzerinden yaptığı açıklamada "Sevgililer Günü’nü en harika şekilde kutlamak istiyoruz. Beau Benedict Enthoven Williams. Tıpkı Coco’da olduğu gibi o bizim biyolojik oğlumuz ama aynı harika taşıyıcı anne ile doğdu. Oğlumuzu sağlıkla ve güvenli bir şekilde kucağımıza aldığımız ve ailemizi tamamladığımız için çok mutluyuz" denildi.

Robbie Williams-Ayda Field çiftinin Rose Williams (7), Charlton Valentine Williams (5) ve Colette Josephine Williams (1) adlarında 3 çocuğu daha var. 2006 yılından beri birlikte olan çift, 2010'da dünya evine girmişti.

Yorumlar (0)