Rita Ora, Taika Waititi ile gizlice evlendiğini duyurdu

Ünlü yönetmen Taika Waititi ile şarkıcı Rita Ora geçtiğimiz sene nişanlamıştı. Ünlü çiftin nişanlandıktan kısa bir süre sonra evlendikleri iddia edilmişti. Şarkıcı Rita Ora katıldığı bir talkshow programında evlilik iddialarını doğruladı.

MAGAZİN 04.02.2023, 10:30 05.02.2023, 14:14 Hanife
Rita Ora, Taika Waititi ile gizlice evlendiğini duyurdu

Ünlü İngiliz şarkıcı Rita Ora ile Oscar ödüllü yönetmen Taika Waititi'nin 2021 yılında aşk yaşadıkları ortaya çıkmış ve 2022 yılında evlilik yolundaki ilk adımı atarak nişanlanmışlardı.

32 yaşındaki şarkıcı Ora, sosyal medya hesabından yaptığı bir fotoğraf paylaşımında düştüğü notta, "Hafta sonu boyunca Paris'ten sevdiğim ve paylaşmayı tamamen unuttuğum anlar..." dedi.  

Şarkıcının bu paylaşımdan kısa bir süre sonra çiftin gizlice evlendiği iddia edilmişti.



Evlendiklerini açıkladı

Tüm bu konuşmaların ardından Rita Ora, aylar sonra Taika Waititi ile haklarında çıkan iddiaları doğruladı.

Yüzüğünü ilk kez gösterdi

Rita Ora katıldığı 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon' adlı programda, eşinin aldığı yüzüğünü de göstermeyi ihmal etmedi.



"Her şeyin gerçekten doğru hissettirmesini istedim"

Şarkıcı, zümrüt yüzüğünü kameralara gösterirken, "Kocam bu yüzüğü alırken iyi bir iş çıkardı" diyerek espriyi patlattı. Şarkıcı Ora sözlerine şöyle sürdürdü:

"Ne istediğinizi bilirsiniz ve ben bu kişiyle birlikte olmak istediğimi gerçekten bildiğimi hissettim. Sadece her şeyin gerçekten doğru hissettirmesini istedim. Bu yüzden onu dükkana götürüp tam olarak hangi yüzüğü istediğimi göstermiş olabilirim" dedi.



"Yüzüğün değeri 500 bin dolar olabilir"

İngiltere merkezli kuyumcu Steven Stone'dan Maxwell Stone'a göre, Rita Ora'nın yüzüğü 500 bin dolar (yaklaşık 9 milyon 400 bin TL) değerinde olabilir.



Page Six Style'a konuşan Stone, "Bu yüzük 10 karatlık yeşil Kolombiya zümrüdü içeriyor. Kolombiya zümrütleri genellikle dünyanın en pahalı zümrütleridir, güzel renk derinlikleriyle bazen parlıyor gibi görünebilirler. Zümrütler her zaman nişan yüzüğü için sembolik bir seçimdir, çünkü eski çağlardaki insanlar zümrütleri iyi şans vaadi olarak düşünmüşlerdir" dedi.

İki çocuk babası

Diğer yandan Taika Waititi (47), 2011'de yapımcı Chelsea Winstanley ile nikah masasına oturmuş, 2018 yılında da sessiz sedasız boşanmıştı. Waititi ve Wistanley'in 'Matewa' ve 'Te Hinekahu' adında iki tane çocuğu bulunuyor.
 

Yorumlar (0)