Rihanna, Müslümanlardan özür diledi: Sorumsuzcaydı!

Rihanna, kendine ait iç çamaşırı markasının defilesinde İslami hadislerin kullanıldığı bir şarkıya yer verilmesi üzerine Müslümanlardan özür diledi. Ünlü şarkıcı, söz konusu şarkıya verilmesinin "sorumsuzca bir hareket" olduğunu ifade etti. 

MAGAZİN 07.10.2020, 10:40 07.10.2020, 10:47
Rihanna, Müslümanlardan özür diledi: Sorumsuzcaydı!

Rihanna, bilindiği üzere Savage x Fenty isimli bir iç çamaşırı markası çıkarmıştı. Söz konusu markanın düzenlediği moda defilesinde çalınan bir şarkı ortalığı karıştırmıştı.

Defile sırasında İngiliz yapımcı CouCou Chloe'nin "Doom" (Kıyamet) isimli şarkısı çalınmıştı. Bu şarkıda, Buhari'nin İslamiyet'e kattığı hadislerden birine yer verildiği fark edilmişti.

Barbadoslu şarkıcı, Hz. Muhammed'in "Kıyamet" hakkındaki sözlerinin bulunduğu bir şarkının çalınmasına izin verdiği için tepki çekmişti. 

Rihanna, kendisine sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine özür dilemek zorunda kaldı.

"Çok üzgünüm"

32 yaşındaki şarkıcı, Savage x Fenty isimli bir iç çamaşırı markasının defilesinde yapılan ciddi bir hatayı fark ettikleri için Müslümanlara teşekkürlerini sundu. 

Söz konusu hata için herkesten özür dileyen Barbadoslu şarkıcı, Müslümanları incittikleri gerekçesiyle çok üzgün hissettiğini ifade etti.

"Bir daha asla olmayacak"

Rihanna, Tanrı'ya veya dinlere karşı asla saygısızlık yapmak istemediğine dikkat çekerek, Savage x Fenty isimli bir iç çamaşırı markasının defilesinde söz konusu şarkıya verilmesini "sorumsuzca bir hareket" olarak değerlendirdi. 

Bir daha böyle bir durumun asla yaşanmayacağını garanti eden 32 yaşındaki şarkıcı, Müslümanların anlayışı ve bağışlayıcılığı dolayısıyla teşekkür etti. 

CouCou Chloe açıklama yapmıştı

Cou Cou Chloe, "Doom" isimli şarkısında İslami bir hadis kullanıldığını bilmediğini ifade etmişti. 

Söz konusu ifadeleri ayrıntılı bir şekilde incelemediği için bütün sorumluluğu kabul ettiğini kaydeden Cou Cou Chloe, "Doom" isimli şarkının bütün platformlardan derhal kaldırılacağını duyurmuştu.

Yorumlar (1)
Ayhan KÜÇÜKKARA 4 yıl önce
Bu pislik fahişe (evet fahişe diyorum. Çünkü bu orospu bu kahpenin az porno filmi yok) önce yapacağını yaptı gerekli yerlere mesajları verdi. Artık özür dileyebilir. Lakin bizdeki sosyalistler demokratlar özgürlükcüler bu pisliği halen baş tacı yapmaya devam ediyorlar. Az kaldı merak etmeyin az kaldı. Önce bizdeki hainler susturulacak. Sonramı?