Ricky'den oyunculara: Ders verecek pozisyonda değilsiniz!

Sivri diliyle tanınan İngiliz komedyen ve oyuncu Ricky Gervais, 77. Altın Küre Ödülleri’nde yaptığı açılış konuşmasında, oyunculara hitaben "Gerçek dünya hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. Çoğunuz okulda Greta Thunberg’den daha az zaman geçirdiniz." diyerek geceye damga vurdu.

MAGAZİN 06.01.2020, 09:42 13.01.2020, 13:06
Ricky'den oyunculara: Ders verecek pozisyonda değilsiniz!

77. Altın Küre Ödülleri sahiplerine ulaştı. Geceye kırmızı halıdaki şıklık yarışı ve ödül konuşmalarının yanısıra komedyen Ricky Gervais'in konuşması damga vurdu.

"Çoğunuz okulda Greta Thunberg’den daha az zaman geçirdiniz"

Salondaki oyunculara hitaben, "Bu akşam bir ödül kazanırsanız, bunu siyasi bir konuşma yapmak için bir platform olarak kullanmayın, tamam mı?" diyen Gervais, "Halka ders verecek bir pozisyonda değilsiniz. Gerçek dünya hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. Çoğunuz okulda Greta Thunberg’den daha az zaman geçirdiniz. Eğer kazanırsanız, gelin, küçük ödülünüzü kabul edin, menajerinize ve tanrınıza teşekkür edin ve s…ir olup gidin." ifadelerini kullandı.

İşte ünlü komedyenin açılış konuşmasından satır başları... 

"Bu gece limuzinle geldim ve plaka Felicity Huffman tarafından yapılmıştı… Kızı için üzgünüm, tamam mı? Bu onun başına gelmiş olan en utanç verici şey olmalı. Babası da Wild Hogs filmindeydi."

Joe Pesci'ye Bebek Yoda benzetmesi

"Bu gece burada birçok büyük ünlü var. Yani, efsaneler, ikonlar… Şu masada Al Pacino, Robert de Niro, Bebek Yoda – Oh, hayır bu Joe Pesci."

"Pedofili filmler için büyük bir yıldı"

"Sapkınlardan bahsetmişken, pedofili filmler için büyük bir yıldı -‘Surviving R. Kelly,’ ‘Leaving Neverland’… ‘Two Popes’?"

"After Life dizisi bundan daha eğlenceli"

"Herkes Netflix’i izliyor. Bu törene sadece benim çıkıyor olmam gerekiyordu. ‘Her şeyi kazanırsın, Netflix, iyi geceler. ‘Hayır, üç saat boyunca buradayız. Bu şovu izlemek yerine ‘After Life’ı izleyebilirsin. After Life, eşi kanserden öldüğü için kendini öldürmek isteyen bir adam hakkında bir dizi ve hâlâ bundan daha eğlenceli."

Di Caprio'ya sevgili göndermesi

"Once Upon a Time… in Hollywood, yaklaşık üç saat uzunluğunda. Leonardo Di Caprio prömiyere katıldı ve film sona erdiğinde sevgilisi artık onun için fazla yaşlıydı."

"Dünya James Corden’i şişman bir kedi olarak görmeli"

"Dünya James Corden’i şişman bir kedi olarak görmeli. Ayrıca ‘Cats’ filmindeydi ama kimse bunu görmedi. Dame Judi Dench, Cats’de oynadığı rolü bunun için doğmuşum diyerek savundu – bir sonraki şakayı yapamam…"

Yorumlar (0)