Reynmen'den Bülent Seyhan'a 'Ajdar' tepkisi

Ela şarkısıyla müzik piyasasını sallayan Reynmen, kendisi için "Zamanında Ajdar'a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi" diyen MÜYAP Başkanı'na yanıt verdi.

MAGAZİN 21.08.2019, 18:44 21.08.2019, 23:06
Reynmen'den Bülent Seyhan'a 'Ajdar' tepkisi

MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan, Derdim Olsun ve Ela şarkılarıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Reynmen için "Zamanında Ajdar'a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi" ifadelerini kullandı. 

"PARALARI İLE SATIN ALAMADIKLARI İÇİN..."

Seyhan'ın sözlerini Instagram hesabından yanıtlayan Reynmen, "Beni paraları ile satın alamadıkları için böyle yapıyorlar" dedi.

Reynmen, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Abi ne diyon ya? Beni siz var etmediniz ve siz de yok edemeyeceğinizi bildiğiniz için bu kadar kuduruyorsunuz değil mi? Acaba Seyhan Müzik'te olsaydım Bülent Seyhan abimiz benim için aynı şeyleri söyler miydi? Müzik yapacak arkadaşlara da bir tavsiyem son iki parçamda size yerinize de denediğim ve parayla satın alamayacağınız bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Türkiye'deki hiçbir müzik şirketiyle anlaşmayın. Çünkü hepiniz onlardan kat be kat daha güçlüsünüz. Şu an benim üzerime bu kadar gelmelerinin ve sanatçılarını benim hakkımda kötü konuşturmalarının sebebi; sahip oldukları müzik şirketlerinin hiçbirisinin beni paralarıyla satın alamayacaklarını bilmeleri. Velhasıl kelam kedi ulaşamadığı şeye 'Ajdar'a haksızlık etmişiz diyor'"

Yorumlar (0)