Reha Muhtar sessizliğini bozdu: “Bu nasıl annelik!”

Son günlerde gündemden düşmeyen bir konu haline gelen eski eşler Reha Muhtar ve Deniz Uğur arasında gerilim tırmanmaya devam ediyor.

MAGAZİN 14.10.2022, 09:32 14.10.2022, 18:04
Reha Muhtar sessizliğini bozdu: “Bu nasıl annelik!”

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Deniz Uğur’un ortaya attığı şiddet söylemleri gündemde büyük bir yer tutmuştu. Reha Muhtar'ın, 13 yaşındaki kızına şiddet gösterdiğini iddia eden Deniz Uğur soluğu mahkemede almıştı.

Mahkemeye gitti, “akıl sağlığı yerinde değil” dedi

Eski eşlerin kızı Mina'nın velayeti 2 aylığına Uğur'a verilmiş, diğer çocukları Poyraz ise Reha Muhtar'da kalmıştı. Geçtiğimiz gün Uğur, yeniden mahkemenin yolunu tutmuş ve yeni bir dava açmıştı. Mahkemeye Uğur tarafından verilen dilekçede eski eşinin akıl sağlığının yerinde olmadığı ifade edilmiş ve çocukların can güvenliğini sağlamak adına velayetlerinin tarafına verilmesini istemişti.

Bu gelişmelerin sonrasında konuşmayan Reha Muhtar, sosyal medya hesabı üzerinden suskunluğunu bozarak çocuklarının annesi Deniz Uğur’u hedef alan bir paylaşımda bulundu.

“Enflasyon artınca çocukları kaçırıyor”

Reha Muhtar sosyal medya hesabından şunları söyledi, "Bu kadın nasıl bir anne! 1.5 yaşındaki çocuklar üzerinden para aldı, kaçırdığı çocukları daha sonra babaya verdi. Hiçbir zaman annelik yapmadı. 13 senedir çocuklara hem babalık hem de annelik yapıyorum. Enflasyon artışa geçsin, hanımefendi çocukları kaçırıyor ve velayet davası açıyor. 13 senedir üçüncü defa çocuklarımızı mahkemelerde uğraştırıyor. Bu mu annelik!"

Yorumlar (0)