Reha Muhtar'dan sitem dolu mesaj: "İşte vasiyetim"

Bir süredir çocuklarının velayeti için eski eşi oyuncu Deniz Uğur ile hukuk mücadelesi veren usta televizyoncu ve gazeteci Reha Muhtar, vasiyetini Twitter'dan paylaştı. İşte Reha Muhtar'ın sitem dolu mesajı...

MAGAZİN 14.11.2022, 10:09 14.11.2022, 17:52 Hakan Öksüz
Reha Muhtar'dan sitem dolu mesaj: "İşte vasiyetim"

Türk televizyon tarihinin önemli figürlerinden biri olan haber sunucusu ve programcı Reha Muhtar, son zamanlarda özel hayatındaki sorunlarla boğuşuyor. Uzun süredir televizyonlardan uzak kalan ünlü sunucu, eski eşi Deniz Uğur ile hukuk savaşı veriyor. Çocuklarının velayeti ile ilgili eski eşiyle sorunlar yaşayan Reha Muhtar, zaman zaman sosyal medyadan paylaşımlarda bulunuyor.

"Günde 18 saat çalışarak..."

Oğlu Poyraz'ı yanına alan Reha Muhtar'ın, kızı Mina'nın velayetini geçici süreliğine eski eşine bıraktığı belirtildi. Son dönemlerde mahkeme mahkeme dolaşan 63 yaşındaki usta televizyoncu, çocuklara bıraktığı vasiyeti, Twitter'dan yaptığı paylaşımla açıkladı. Başına bir şey gelmesi halinde çocuklarına 5 yıl önce bir vasiyet bıraktığını kaydeden Muhtar, "Günde 18 saat çalışarak alın terimle aldığım yalıya kimse girmesin." ifadelerini kullandı. Ünlü sunucu, sözlerini, "Her nerede yaşanıyor ve nasıl yaşatılıyorsa." ifadeleriyle bitirdi.

Reha Muhtar kimdir?

1959'da İstanbul'da dünyaya gelen Reha Muhtar, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksekokulu'ndan mezun olduktan sonra gazeteciliğe atıldı. 1983'te muhabir olarak Milliyet'e giren Reha Muhtar, daha sonra TRT'ye geçti. Burada sunduğu "Ateş Hattı" programıyla dikkatleri üzerine çeken Reha Muhtar, birçok özel kanalda çalıştı ve yıllarca haber sunuculuğu yaptı. Oyuncu Deniz Uğur ile aşk yaşayan ünlü sunucu, 2009 yılında Poyraz ve Mina isimli ikiz çocuklarını kucağına aldı.

Yorumlar (0)