Rasim Öztekin hayatını kaybetti

Usta sanatçı Rasim Öztekin, geçirmiş olduğu kalp krizinin ardından tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

MAGAZİN 08.03.2021, 21:45 08.03.2021, 22:04
Rasim Öztekin hayatını kaybetti

Usta oyuncu Rasim Öztekin, geçirmiş olduğu kalp krizinin ardından tedavi altına alındığı hastanede, henüz 62 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Dün kalp krizi geçirmişti

Usta sanatçı, dün öğle saatlerinde dostları ile mesajlaştıktan sonra bir anda fenalaşmıştı. Kalbi duran usta oyuncu, gerçekleştirilen müdahalelerin ardından hayata döndürülmüştü. Kadıköy'de yer alan Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledilen Öztekin'in hayati tehlikesi olduğu dile getirilmişti.

Kan duyurusu yapılmıştı

Sosyal medyadaki paylaşımında babası Rasim Öztekin için kan gereksinimi olduğunu duyuran Pelin Öztekin, son açıklamasında kan ihtiyacının giderildiğini söylemişti.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım gerçekleştiren Öztekin, “An itibarıyla kana gerek kalmadı. Duyarlılığınız için hepinize teşekkür ederim. Babam için dua edin.” ifadelerine yer vermişti.

Fahrettin Koca'dan başsağlığı mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, usta oyuncu için başsağlığı mesajı ileterek, "Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığının ardından, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın yaşamını yitirdi. Televizyonu olan her evde ailenin bir üyesiydi. Başımız sağ olsun." dedi.

Yorumlar (0)