Rapçi Murda, "uyuşturucuyu özendirme"' iddiasıyla gözaltına alındı

Şarkılarıyla uyuşturucuya özendirdiği iddia edilen ‘Murda’ lakabıyla tanınan ünlü rap şarkıcısı, 37 yaşındaki Önder Doğan, havalimanında gözaltına alındı. Daha sonra şarkıcı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

MAGAZİN 18.10.2021, 10:09
Rapçi Murda, "uyuşturucuyu özendirme"' iddiasıyla gözaltına alındı

Şarkılarında ve kliplerinde uyuşturucu kullanımına yönelik özendirici içeriklere yer verdiği öne sürülen “Murda” ismiyle tanınan şarkıcı Önder Doğan, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gözaltına alındı.

Gözaltına alındı, adli kontrol şartıyla serbest kaldı

Şarkılarında ve kliplerinde, uyuşturucuya özendirici içerik ve ifadeler kullandığı öne sürülen, “Eh baba”, “Pahalı”, ve “Duman” adlı şarkılarındaki birtakım sözlerin uyarıcı ve uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği iddia edilen ‘Murda' lakaplı Hollanda uyruklu Rap şarkıcısı, 37 yaşındaki Önder Doğan,Sabiha Gökçen Havalimanı'nda geçtiğimiz gün gözaltına alındı. Klipleri ve şarkıları, paylaşım sitelerinde yayınlanan şarkıcı, Türk Ceza Kanunu'nun 190/2 maddesi kapsamında işlem yapılarak adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı hakimlik tarafından Murda lakaplı şarkıcı, ‘adli kontrol' şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)