Ramo dizisinin yıldızı Murat Yıldırım da Koronavirüse yakalandı!

Yaklaşık iki sezondur Ramo dizisiyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Murat Yıldırım, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yıldırım, 5 gündür hasta yattığını ve iyi olduğunu belirtti.

MAGAZİN 07.04.2021, 10:39 07.04.2021, 15:36
Ramo dizisinin yıldızı Murat Yıldırım da Koronavirüse yakalandı!

Ekranların sevilen dizilerinden ve sezon sonunda final yapması beklenen Ramo dizisinin yıldızı Murat Yıldırım, koronavirüse yakalandığını duyurdu. İki sezondur Esra Bilgiç ile Ramo’da başrolleri paylaşan Yıldırım, hastalığın beşinci gününde olduğunu ve kendini iyi hissettiğini belirtti. 2016 yılından bu yana İmane Elbani ile evli olan Murat Yıldırım, kendini karantinaya aldı.

Ramo dizisinin son bölümleri çekilecek

Yaklaşık bir yıldır virüsle kaçma-kovalamaca yaşadığını ve sonunda kendisini de bulduğunu belirten Yıldırım, tüm dünyanın hastalıktan bir an önce kurtulmasını dilediğini belirtti. Murat Yıldırım ayrıca, herkesin kendisine dikkat etmesi konusunda da uyarıda bulundu. Böylece Ramo dizisinin çekimlerine de bir süre ara verilmiş oldu. Murat Yıldırım’ın iyileşmesinin hemen ardından, dizinin son bölümlerinin çekimleri yapılacak.

13 Nisan 1979 tarihinde Konya’da dünyaya gelen 41 yaşındaki oyuncu, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur. Tiyatro ve müzikle üniversitede ilgilenmeye başlayan Yıldırım, 3 yıl amatör olarak tiyatroda görev aldı. Bütün Çocuklarım dizisinde rol alarak kendini tanıtan Yıldırım, eski eşi Burçin Terzioğlu ile başrolde yer aldığı Fırtına dizisi sayesinde yıldızını parlattı.



Ardından Asi, Aşk ve Ceza, Suskunlar, Gecenin Kraliçesi ve son olarak Ramo gibi dizilerdeki rolleriyle izleyicinin kalbini kazandı. Ayrıca Güz Sancısı, Kırımlı, Kocan Kadar Konuş 1-2, Sonsuz Aşk, Ayla ve İlk Öpücük gibi filmlerle de sinemaseverlerle buluştu. Ayrıca 2017-2019 yılları arasında Kim Milyoner Olmak İster? Yarışmasının sunuculuğunu üstlendi.

Yorumlar (0)