Ramazanda herkesi güldürdü: Fenomen Serkan Özbilek, izlenme rekoru kırdı!

Sosyal medya üzerinden yayınladığı videolarıyla ve özellikle Diyarbakırlı tiplemesiyle herkesi kahkahaya boğan fenaomen Serkan Özbilek, yeni bir video yayınladı. Ramazan ayında pandemi nedeniyle misafir ağırlanmaması gerektiğine dikkat çene Özbilek, herkesi kahkahaya boğdu.

MAGAZİN 21.04.2021, 17:02 22.04.2021, 18:45
Ramazanda herkesi güldürdü: Fenomen Serkan Özbilek, izlenme rekoru kırdı!

Yayınladığı videolarla sosyal medyada adeta bir fenomen haline gelen Serkan Özbilek, şu sıra yeni videosuyla gündemde. Yaptığı Diyarbakırlı tiplemeleriyle fenomen haline gelen Özbilek, yeni videosunda Pandemi nedeniyle ziyaretçisiz ve kalabalık olmadan geçmesi gereken iftarlarla ilgili göndermelerde bulundu. İzleyen herkesi kahkaha tufanına sokan Özbilek, bu konuya dikkat çekmesiyle de takdir topladı.



Kahkaha tufanına soktu

Sosyal medya hesabında neredeyse 1 milyon takipçiye sahip olan Diyarbakırlı fenomen, evde çektiği videolarla herkesi kahkaha tufanına soktu. Videolarında eve misafir alınmaması gerektiğine dikkat çeken Özbilek, vatandaşların gönlünde taht kurmaya başladı. Kısıtlama sürecinde bir çok kişinin güldüren yüzü haline gelen Özbilek, iftardan sonra herkesin moral ve motivasyon depolamak adına bu videoları yaptığını belirtiyor.



İzlenme rekoru kırdı, beğenileri kazandı

Eğlence tufanına sokan paylaşımlarıyla dikkat çeken Özbilek, son videosunda salgın nedeniyle misafir kabul edilmemesi için kadın kılığında bir eşi canlandırdı Eşini polise ihbar ederek vatandaşlara örnek olan bir hikayeye imza atan Özbilek, Diyarbakır şivesi de katınca herkese kahkaha tufanı yaşattı. Tıklanma rekoru kıran Özbilek, beğenileri kazanmayı sürdürüyor.

Yorumlar (0)