Ramazan'da paylaştığı video tepki çekmişti: Berfu Yenenler isyan etti!

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı Ramazan paylaşımı sonrasında büyük tepki çekmişti. Konuyla ilgili yeni bir açıklama yapan Yenenler,   "Bu durumu açıklamak zorunda kaldığıma inanamıyorum. Gerçekten kalpler kırık" sözlerini kullandı.

MAGAZİN 05.04.2022, 08:54 06.04.2022, 11:08
Ramazan'da paylaştığı video tepki çekmişti: Berfu Yenenler isyan etti!

Eser Yenenler ile evlendikten sonra sosyal medya fenomeni olan eski Türkiye güzeli Berfu Yenenler, son günlerde yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya başladı.

“Kalpler kırık”

Demet Akalın tarafından son olarak eleştirilere maruz kalan Berfu Yenenler, şimdi de Ramazan paylaşımı sebebiyle takipçilerinden tepki topladı.

Berfu Yenenler Ramazan paylaşımına yönelik tepkilerin bir bölümünü paylaşıp "Bu durumu açıklamak zorunda kaldığıma inanamıyorum. Gerçekten kalpler kırık" açıklamasını yaptı.

Ayrıca Yenenler, bu olayların yaşanmasından sıkıldığını söyleyerek "Böyle olaylar olunca gerçekten aşırı yorulmaya başladım. Artık yalnızca ‘niye’ diye bağırasım var. Çok çalıştığım ve çok severek yaptığım, daha da büyümesi için uğraştığım, beraber başka şeylere başlayalım diyerek uğraştığım, gayret ettiğim bir işin böyle iğrenç taraflara çekilmesi artık sabrımı zorluyor dostlar, ey dostlar!" sözleriyle yapılan yorumlara sitem etti.

Yorumlar (0)