Ralli yarışmasında kavgaya karıştı: Oyuncu Mustafa Üstündağ gözaltına alındı

Bodrum’da düzenlenen ‘Rally Bodrum’ adlı araba yarışmasının ödül töreni sonrasında, büyük bir kavga yaşandı. Kavgaya karışanlar arasında, son olarak ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde rol alan oyuncu Mustafa Üstündağ da yer aldı. Üstündağ ve 4 arkadaşı, bir güvenlik görevlisini darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. 

MAGAZİN 12.04.2021, 14:57 12.04.2021, 18:05
Ralli yarışmasında kavgaya karıştı: Oyuncu Mustafa Üstündağ gözaltına alındı

Muğla’nın ünlü tatil beldesi Bodrum’da düzenlenen “Rally Bodrum” adlı araba rallisi yarışmasında, tepki çeken görüntüler ortaya çıktı. Yarışma kapsamında düzenlenen ödül töreninin hemen ardından, konukların araçlarının yer aldığı otoparkta, büyük bir kavga çıktı. Son olarak ‘Çukur’ ve ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizilerinde izleyicilerle buluşan oyuncu Mustafa Üstündağ’ın da aralarında bulunduğu bir grup, kavga etti. Yaklaşık 3 kikinin yaralandığı arbedede, Mustafa Üstündağ ve yanındaki 4 arkadaşı gözaltına alındı. 

Üç kişi yaralandı
Otoparkta çıkan kavganın nedeni ise, bir araç arızasının yaşanması oldu. Üstündağ ve 4 arkadaşı, araçlarında oluşan arıza nedeniyle bazı ralli komite üyeleriyle kavga etmeye başladı İşin içerisinde darp girince, olay büyüdü. Turnuva finalinin hemen sonrasına gerçekleşen kavgada oyuncu Mustafa Üstündağ, komite üyelerine bir soru sordu. Bir yakınının ralliye katıldığını belirten Üstündağ, arkadaşının henüz dönmediğini ve üyelere arkadaşının nerede olduğunu sordu. Komite görevlileri ise, yakınının aracının arızalandığını ve bu yüzde çekici işlemlerinin yapıldığını belirtti.



Yaşananlar üzerine görevlilere bağırdığı belirtilen Üstündağ, bir telefon görüşmesi yaptı. Bunun üzerine biraz zaman geçtikten sonra görevliler ve Üstündağ’ın arkadaşları arasında bir kavga çıktı. Bir kişinin silahla vurulduğu ve iki kişinin ise vücutlarının çeşitli yerlerinden darba uğradığı kaydedildi. Ambulansların otoparka gelmesiyle yaralılar hastaneye kaldırıldı. Olay sonucunda polisin de gelmesiyle beraber, Mustafa Üstündağ ile yanındaki 4 kişi gözaltına alındı. 

Süreci takip edecekler
Yaşanan olay sonrası yarışmayı düzenleyen Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Karya Otomobil Spor Kulübü, peş peşe açıklamalarda bulundu. Yasal sürecin başlatıldığını belirten federasyon, sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti. Karya Otomobil Spor Kulübü ise, ihmal iddiasının asılsız ve dayanıksız olduğunu belirtti.

Yorumlar (0)