Priyanka Chopra'dan Bollywood itirafı: "Beni bir köşeye ittiler"

Bollywood'da karşılaştığı zorluklar nedeniyle müzik kariyerine başladığını ve ABD'ye gittikten sonra Hollywood ile oyunculuğa döndüğünü kaydeden Priyanka Chopra, "Burada ilk defa erkek başrollerle aynı ücreti alabildim." dedi. Bollywood'daki insanlarla bir türlü anlaşamadığını kaydeden Hint asıllı aktris, "Bana bir nedenden dolayı istediğim hiçbir rolü vermediler." ifadesini kullandı.

MAGAZİN 29.03.2023, 14:45 Hakan Öksüz
Priyanka Chopra'dan Bollywood itirafı: "Beni bir köşeye ittiler"

Hint asıllı aktris Priyanka Chopra, Bollywood'u (Hint Sineması) bırakmak zorunda kalması hakkında itiraflarda bulundu. "Armchair Expert" isimli podcast yayınına konuk olan 40 yaşındaki ünlü oyuncu, kariyerinde karşılaştığı zorluklardan bahsetti.

"Hollywood'a geçtim, ilk defa erkeklerle aynı ücreti aldım"

Bollywood'un kendisini hiçbir zaman kabullenmediğini kaydeden Priyanka Chopra, "Beni bir köşeye ittiler. Hiçbir zaman erkek rol arkadaşlarımla aynı ücreti alamadım. Hollywood'a geçme kararımın nedenlerinden biri de buydu. Şimdi düşünüyorum da 22 yıllık oyunculuk kariyerimde ilk defa erkek başroller ile aynı ücreti almaya başladım." dedi.

"Müzik kariyerim beni ABD'ye götürdü, yeniden oyunculuğa başladım"

Karşılaştığı haksızlıklar nedeniyle Amerikan sinemasına yöneldiğini söyleyen Chopra, "Bollywood'da köşeleri tutan insanlarla anlaşamadım. Bir sebepten bana rol vermiyorlardı. İşleyişten sıkılarak müzik kariyerine adım attım ve ABD'ye gittim. Will.i.am ve Pittbull gibi şarkıcılar bana çok destek oldu. Quantico dizisiyle Hollywood'da oyunculuğa döndüm." ifadelerini kullandı.

2018'de Nick Jonas ile evlendi

The Matrix Resurrections, Citadel, Baywatch ve Love Again gibi filmlerde rol alan Priyanka Chopra, 2018'de müzisyen Nick Jonas ile evlendi. Ünlü çift, 2022'de çocukları Malti Marie Chopra Jonas'ı kucaklarına aldı.

Yorumlar (0)