"Prenses Diana" The Crown kadrosunda

Kraliçe II. Elizabeth'in saltanat dönemini ekrana yansıtan The Crown dizisinin dördüncü sezonuna Prenses Diana da dâhil olacak.

MAGAZİN 03.10.2019, 21:12 04.10.2019, 14:58
"Prenses Diana" The Crown kadrosunda

Birinci ve ikinci sezonda Claire Foy’un, üçüncü sezon danitibaren ise Olivia Colman’ın Kraliçe Elizabeth’i canlandırdığı dizide Prenses Diana’yı Emma Corrin, eşi Prens Charles’ı ise Josh O’Connor canlandırıyor.

Beznerlik dikkatlerden kaçmadı

Dizinin setinden yansıyan ilk fotoğrafta, 23 yaşındaki Corrin’in saç ve giyim şekliyle Lady Diana’ya olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Prens Charles ile evlendikten sonra Galler Prensesi unvanını alan Lady Diana Spencer karakterine hayat vereceği için heyecanlı olduğunu belirten Corrin, "The Crown dizisinin dördüncü sezonuna dahil olmaktan dolayı heyecanlıyım ve gurur duyuyorum. Diziyi birinci sezonundan beri severek izliyorum ve şimdi bu inanılmaz yetenekli oyuncu ailesine katılmak gerçek üstü bir şey" ifadelerini kullanmıştı.

"Prenses Diana'nın dünyaya bıraktığı etki derindi"

Corrin rolüyle ilgili açıklamasında ayrıca, "Prenses Diana bir ikondu ve dünyaya bıraktığı etki derin ve ilham vericiydi. Peter Morgan’ın senaryosunda onu keşfetme şansı verilmesi sıradışı bir fırsattı ve bunu layığıyla yapmak için çabalayacağım" demişti.

Yorumlar (0)