Prenses Diana'nın mücevherleri açık artırmaya çıkıyor

Prenses Diana'nın son kez takmış olduğu mücevher takımı, New York'ta düzenlenecek olan bir açık artırmada satışa sunulacak. Takımın yüksek bir fiyata satılması bekleniyor.

MAGAZİN 10.05.2023, 17:58 11.05.2023, 13:14
Prenses Diana'nın mücevherleri açık artırmaya çıkıyor

Prenses Diana'nın ölümünün üzerinden tam 26 yıl geçti. Ölümünden sonra İngiltere'de olduğu kadar tüm dünyada da büyük bir yas ve hayranlık dalgası meydana getiren prenses, sadece zarafeti ve güzelliğiyle değil aynı zamanda yardımseverliği ve halka yakın duruşuyla da hatırlanıyor. "Halkın prensesi" olarak anılan Diana, bugün bile hayranları tarafından unutulmuyor.

En son 1997’de takmıştı

Galler Prensesi Diana, yıllar geçse de unutulmayan ve İngiliz halkının gönlünde taht kuran bir isim olarak anılıyor. Son günlerde ise 27 Haziran'da New York'ta yapılacak bir açık artırma sebebiyle tekrar gündemde.

İngiltere'nin sevilen prensesi Diana'nın son etkinliklerinden birinde taktığı mücevher takımı, New York'ta yapılacak bir açık artırmada satışa sunulacak. Haziran 1997'de Londra'da Kuğu Gölü'nün galasına katıldığı bu mücevherler arasında kolye ve küpeler yer alıyor. Açık artırmada, mücevherlerin yüksek bir fiyata alıcı bulması bekleniyor.

Yorumlar (0)