Prens Harry ve Meghan Markle'ın geri dönmeyeceği kesinleşti!

Kraliyet ailesinin üst düzey üyeliğini bırakma kararı alarak Kanada- İngiltere arasında yaşamaya karar veren Meghan Markle ve Prens Harry ile ilgili ortaya atılan son iddia gündeme oturdu.

MAGAZİN 14.02.2020, 09:42
Prens Harry ve Meghan Markle'ın geri dönmeyeceği kesinleşti!

Prens Harry ve Meghan Markle'ın kraliyet ailesi üst düzey üyeliğinden ayrılmasının ardından yeni bir gelişme yaşandı. Sussex çifti için çalışan 15 kişinin işine son verilirken,  Buckhingham Sarayı'ndaki ofisleri kapatıldı.

Çoğunluğu danışman kadrosunda olan isimlerin işine son verilmesi, İngiliz basınında çıkan, çiftin ülkeye bir daha adım atmayacağı yönündeki iddiaları güçlendirmiş oldu. İngiltere'nin en çok okunan gazetelerinden biri olan Daily Mail, çiftin bu hamlesini "Megxit Katliamı" olarak yorumladı.

Çifte yakın kaynaklardan biri, İngiliz basınına verdiği demeçte, “Görevleri bırakma kararının ardından Buckingham Sarayı’ndaki ofise artık ihtiyaç duyulmuyordu. Detaylar tam olarak netleştirilmiş değil. Yeni bir organizasyon üzerinde çalışılıyor ancak bazı kayıplar olacaktır” ifadelerini kullandı.

Finansal açıdan kraliyetten bağımsız, daha özgür bir hayat yaşamak istedikleri için kraliyet ailesi üst düzey üyeliğinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle çifti, geçtiğimiz günlerde ilk kez ABD'de düzenlenen bir etkinliğe katılmıştı. Katıldığı etkinlikte Prenses Diana'nın ölümünün ardından terapiye gittiğini açıklayan Prens Harry'nin, bu etkinlik için yaklaşık 400 bin sterlin aldığı iddia edildi.
 

Yorumlar (0)