Prens bin Selman'ı o yatırım için ikna etti

İngiliz futbol takımı Newcastle United'ı satın alan Prens Muhammed bin Selman'ın bu kararı almasında etkili olan ismin, Kim Kardashian'ın yakın arkadaşı olan program yapımcısı Carla DiBello olduğu ortaya çıktı.

MAGAZİN 14.02.2020, 14:00 14.02.2020, 14:01
Prens bin Selman'ı o yatırım için ikna etti

Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Muhammed bin Selman'ın İngiliz futbol takımı Newcastle United'ı satın alma kararını vermesinde ABD'li yapımcı ve yatırım uzmanı Carla DiBello'nun etkisi olduğu söyleniyor.

Carla DiBello (35), Suudi Yatırım Fonu'nun (PIF) yaptığı 343 milyon sterlin değerindeki teklifin görüşmelerini bizzat yürütüyor.

Yaptığı işlerin karşılığında komisyon alan DiBello, aynı zamanda Kim Kardashian'ın yakın arkadaşlarından biri ve program yapımcılığı da yapıyor.

Aynı zamanda DiBello, PIF'in başındaki Yasir el Rumayyan'la yakınlığı ile de biliniyor.

Evli olan Yasir el Rumayyan ile yakın olduğu bilinen DiBello'nun bu isimle zaman zaman akşam yemeği yediği ve golf oynadığı da iddialar arasında.

Ekim ayında Yasir el Rumayyan ve DiBello'nun, Veliaht Prens Muhammed'in lüks yatında bir araya geldiği ve DiBello'nun kulübü satın alması için önerilerde bulunduğu da iddia ediliyor.
 

Yorumlar (0)