Podyumda Göbeklitepe rüzgarı!

İstanbul’da düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show için, dünyanın bilinen en eski yerleşim yeri olan Göbeklitepe konseptli bir podyum hazırlanacak. Moda şovu kapsamında Alessandra Ambrosio da podyuma çıkacak.

MAGAZİN 20.02.2020, 10:42
Podyumda Göbeklitepe rüzgarı!

Antalya'da düzenledikleri moda şovlarıyla dünya moda etkinlikleri arasına giren Dosso Dossi Fashion Show, 17 Mart'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek defile için Göbeklitepe'nin birebir kopyası olacak şekilde bir podyum hazırlığına girişti.

Defile kapsamında podyumda yürüyecek mankenler ve baş manken Alessandra Ambrosio, 10 metre yüksekliğindeki podyumda koleksiyon parçalarını tanıtacak.

Anadolu'nun ve dünya mirası sit alanı olarak korunan Göbeklitepe'nin tanıtımı için hazırlık yaptıklarını belirten Dosso Dossi yönetimi, defileyi, hem yurt içi hem de yurt dışından yüzlerce basın mensubunun takip edeceğini söyledi.

Dosso Dossi yöneticileri, planlanan şov ile Anadolu'ya dünyanın ilgisini çekmek istediklerini ve insanlık tarihi için büyük önem taşıyan Göbeklitepe'nin modayla da anılması için çabaladıklarını açıkladı.
 

Yorumlar (0)