Pique ve Shakira çocukların velayeti konusunda anlaştı

Ünlü şarkıcı Shakira ve futbolcu Pique’nin ayrılmasının ardından çocukların velayeti konusu gündeme gelmişti. İkili bu durumu çözüme kavuşturdu.

MAGAZİN 01.12.2022, 16:04 02.12.2022, 12:32
Pique ve Shakira çocukların velayeti konusunda anlaştı

Pique ve Shakira, kasım ayının başlarında çocuklarının velayeti hususunda anlaşmıştı. İkili söz konusu durumu hakim karşısına çıkarak onayladıklarını ifade etti.

“Sakin ve güvenli şekilde yaşamlarını sürdürmeliler”

Avukatları aracılığıyla açıklamada bulunan Shakira ve Pique, “Çocuklarımızın rahatlığını garanti altına alan bir anlaşmaya imza attığımızı ve yalnızca resmi bir prosesin parçası şeklinde mahkemede onaylanacağını ifade etmek istiyoruz. Bir amacımız var. Bu da çocuklarımıza en yüksek koruması ve güvenliğini sağlamaktır. Bu durumun gizliliği noktasında saygı gösterileceğini düşünüyoruz. Verilen ilgiyi büyük bir takdir ile karşılıyor, çocukların gereken gizlilikle, sakin ve güvenli bir yerde yaşamlarını sürdürmelerini diliyoruz." ifadelerini kullandılar.

Yapılan anlaşmaya göre, Shakira'nın ABD'nin Miami şehrinde bulunan 750 metrekarelik evine gideceği, çocukları 9 yaşındaki Milan ve 7 yaşındaki Sasha'yı da beraberinde götüreceği, Pique'nin ise ayın 10 günü çocukları ile bir araya geleceği ifade edildi.

12 senelik beraberlikleri olan Pique ve Shakira, haziran ayında ayrılık kararı verdiklerini açıklamıştı.

Yorumlar (0)