Petek Dinçöz üçüncü kez dünya evine girdi: Gençlik aşkıyla evlendi

Geçtiğimiz hafta gençlik aşkı Nida Büyükbayrakdar ile nişanlandığını duyuran Petek Dinçöz, üçüncü kez dünya evine girdi ve Büyükbayraktar’la yaşamını birleştirdi. Ünlü şarkıcı Dinçöz, 8 yıllık eşi ve aynı zamanda oğlu Aslan'ın babası Serkan Kodaloğlu'ndan nisan ayında boşanmıştı.

MAGAZİN 17.08.2022, 11:41 17.08.2022, 17:57
Petek Dinçöz üçüncü kez dünya evine girdi: Gençlik aşkıyla evlendi

Geçtiğimiz nisan ayında boşanan Petek Dinçöz, 3,5 aylık yalnızlığını unutmadığı gençlik aşkı işletmeci Nida Büyükbayrakdar ile sonlandırdı. Geçen hafta nişanlandıklarını duyuran çift, Beşiktaş'taki bir otelde düzenlenen düğünde nikah masasına oturdu.

Törene, Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayrakdar'ın aileleri ve yakın dostları katıldı.

Dinçöz’ün göğüs dekolteli gelinliği tam not aldı

Çiftin dün akşamki nikah törenine Dinçöz’ün giydiği göğüs dekolteli gelinliği damga vurdu. Gelinlik, ünlü şarkıcının takipçileri ve hayranları tarafından tam not aldı.

Nişanlandıklarını sosyal medya hesabından duyurmuştu

Şarkıcı Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile nişanlandıklarını geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabı üzerinden şu sözlerle duyurmuştu: 'Mutlu bir yuva için attığımız bu ilk adımımız hayırlı olsun inşallah, Rabbim birbirimizden bizi hiç ayırmasın.'

Petek Dinçöz'ün evlilikleri

Petek Dinçöz, ilk evliliğini 1999’dan beri birlikte olduğu Can Tanrıyar ile 2008 yılında yapmıştı. Ünlü şarkıcı, 12 Ocak 2008’de katıldığı Beyaz Show programında Can Tanrıyar’dan evlilik teklifi almıştı ve kısa süre sonra dünya evine girmişlerdi. Çiftin nikahını ise o dönemin RTÜK başkanı kıymıştı. Dinçöz ve Tanrıyar Çırağan Sarayı'nda çok görkemli bir düğün yapmıştı. 2010 senesinde ise Dinçöz, geçimsizlik nedeni ile Tanrıyar'dan olaylı şekilde boşanmıştı.

2. evliliğinden bir oğlu var

8 Temmuz 2014'te Serkan Kodaloğlu ile ikinci kez nikah masasına oturan Dinçöz’ün bu evlilikten İrfan Aslan isimde bir oğlu olmuştur. 15 Mart 2022 tarihinde Kodaloğlu ile anlaşmalı şekilde boşanan Dinçöz’ün oğlunun velayeti ise şarkıcıya verildi.

Yorumlar (0)