Pelin Öztekin: 100 kilo olan insanın aşkı, acısı inandırıcı mı gelmiyor?

Geçirdiği mide küçültme ameliyatının ardından 93 kilo veren Pelin Öztekin, "Kiloluyken bana özellikle dramada şans verilmiyordu. 100 kilo olan insanın aşkı veya acısı inandırıcı mı gelmiyor?" dedi.

MAGAZİN 03.12.2020, 10:38 03.12.2020, 15:36
Pelin Öztekin: 100 kilo olan insanın aşkı, acısı inandırıcı mı gelmiyor?

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan ünlü oyuncu Pelin Öztekin 2014 senesinde 153 kiloyken önemli bir karar vererek mide küçültme ameliyatı oldu.

6 ay içerisinde 53 kilo veren Öztekin ardından 25 kilo daha verip toplamda 93 kiloya veda ederek 60 kiloya kadar düştü.

Öztekin bu dönemde yaşamış olduklarını şu ifadelerle anlattı:

"Kilolu insanların da başrollerde oynaması gerekiyor"

"Her ne kadar sempatik ve tatlı olursanız olun aşırı kiloluyken dramada nedense çok rol gelmiyor. Çünkü orada kostüm önemli. Fettan olacaksınız ona uygun bir şekilde giyinmeniz lazım. Bence kilolu olan insanların da dizilerde başrol oynaması lazım. 

Öztekin "100 kiloda olan insanın aşkına mı inanmıyoruz veya çekmiş olduğu acı inandırıcı gelmiyor?" diyerek cümlelerine şöyle devam etti:

"Kiloluyken şans vermediniz bana bakın şimdi ne oldu"

"Bir dizi filmde başrolün illa ki 50 kilogram olup jönün de çok yakışıklı olması gerekli değil. Etrafımızda bulunan herkes acı çekiyor, evleniyor, boşanıyor, aşık oluyor. Görsel bir şekilde yapılan bu kısıtlamaların hoş olmadığına inanıyorum ve bu ön yargıyı kırmak istiyorum. Değişimin ardından ters köşe yapmak istedim. 'Bana kiloluyken şans vermediniz, bakın şimdi ne oldum' demek istedim."

Yorumlar (0)