Pelin Akil mahkemelik oldu! O mesajlara kayıtsız kalmadı

Ünlü oyuncu Pelin Akil, Instagram üzerinden kendisine hakaret eden takipçisi hakkında suç duyurusunda bulundu. 

MAGAZİN 14.06.2022, 13:41 15.06.2022, 09:29
Pelin Akil mahkemelik oldu! O mesajlara kayıtsız kalmadı

Kendisine hem görüntülü hem de sesli olarak hakaret içerikli mesajlar gönderen Habip B. hakkında suç duyurusunda bulunan Pelin Akil, şahsın gerekli cezayı alması için elinden geleni yapacağını açıkladı. Konu hakkında bir süredir soruşturma yürüten Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Habip B. hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis talebiyle dava açtı. 

Habip B., hesabın kendisine ait olduğunu kabul etti

Hazırlanan iddianamede, Habip B. isimli şahsın sosyal medya hesabı üzerinden Pelin Akil’e sesli ve görüntülü olarak hakaret ettiği aktarıldı. İddianamede, suç duyurusunun ardından ifadesi alınmak üzere karakola getirilen Habip B.’nin hesabın kendisine ait olduğunu kabul etmesiyle birlikte suçunu da itiraf etmiş olduğu belirtildi. 

3 ay 15 günden 2 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor

Konunun Uzlaşma Bürosu’na sevk edildiği belirtilirken, iki taraf arasında herhangi bir anlaşmanın sağlanamadığı bildirildi. İddianamede, Habip B.’nin “görüntülü, sesli ve yazılı bir ileti ile hakaret” suçu sebebiyle 3 ay 15 günden 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası alması talep edildi. Habip B., kısa süre içerisinde Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi’ne çıkarılarak yargılanacak. 

Yorumlar (0)