Pelin Akil'den eşine: "Ben senin her şeyine vuruldum"

Ünlü oyuncu Pelin Akil, eşi Anıl Altan'ın doğum günü için yaptığı paylaşımda, "Karakterine, olgunluğuna, merhametine, deliliğine, komikliğine, babalığına, kocalığına, fiziğine, kalbine, yüzüne, ruhuna her gün daha da vurulduğum canım sevgilim doğum günün kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

MAGAZİN 29.05.2020, 14:13
Pelin Akil'den eşine: "Ben senin her şeyine vuruldum"

Pelin Akil, eşi Anıl Altan ile 2016 yılında dizi setinde tanışmış, daha sonra da evlenmişti. Ünlü çiftin, Alin ve Lina adlarında iki çocukları oldu.

Anıl Altan, bugün 30 yaşına girdi.

Pelin Akil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, eşinin doğum gününü kutladı. 

Ünlü oyuncunun paylaşımı şöyle:

Pelin Akil kimdir?

Pelin Akil, 17 Nisan 1986'da İstanbul'da dünyaya geldi. Akil, Fox TV'de ekranlara gelen Arka Sıradakiler dizisinde 4 sezon boyunca rol aldı.

Hemen ardından TRT 1'de yayınlanan Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye karakterine hayat veren Akil, Seksenler dizisinde ise Seçil karakterini canlandırdı. 

Akil, 2012'de Suskunlar dizisinde Nisan karakterine hayat verdi. Daha sonra TRT 1'de ekranlara gelen Kızıl Elma dizisinde oynayan Akil, 2015 yılında Show TV'de yayınlanan Ne Münasebet adlı dizide Nil karakterini canlandırdı. Akil, Aile İşi ve Çember gibi projelere de dâhil oldu. 

Ünlü oyuncu, sadece dizilerde değil, sinema ve tiyatro oyunlarında da başarısını gösterdi. 

Yorumlar (0)