Paris Hilton ikizlerine hazırlanıyor

Paris Hilton, tüp bebek tedavisi gördüğünü belirterek, ikizlerine hazırlandığını duyurdu. 

MAGAZİN 28.01.2021, 16:28 29.01.2021, 17:50 Hanife
Paris Hilton ikizlerine hazırlanıyor

Paris Hilton, ABD’li gazeteci Mara Schiavocampo’nun katıldığı podcast programında merak edilen soruları yanıtladı.

Programda nişanlısı Carter Reum hakkında ve evlilik planlarını açıklayan Hilton, “Yüzde yüz eminim ki hayalimdeki adam. Sürekli düğün planları, çocuklarımızın isimleri gibi konular hakkında konuşuyoruz. Hayatımın bundan sonraki adımı için çok heyecanlıyım. Sonunda gerçek bir hayatım varmış gibi hissediyorum” dedi.



Hilton, tüp bebek tedavisine başladığını belirterek, bu tedavi sayesinde isterse ikizlerinin olmasını da tercih edebileceğini söyledi. Hilton, bu konu hakkında bilgisi olmadığını ancak ikizlerinin olabileceğini Kim Kardashian söylediğini belirterek, “Kardashian’a bana bu tavsiyeyi verdiği ve beni doktoruyla tanıştırdığı için çok mutluyum”
ifadelerine yer verdi.



Şubat ayında 40 yaşına basacak olan Hilton, anti-aging sırlarını da paylaştı. Tamamen doğal olduğunu öne süren Hilton, her zaman aynı göründüğünü çünkü hiçbir şey yaptırmadığını vurgulayarak, bu konuda çok gururlu hissettiğini söyledi. Hilton, "Yüzde yüz doğalım. Asla botox, estetik veya dolgu yaptırmadım. Annemin yedi yaşından beri bana verdiği tek tavsiye güneşten uzak durmak.” dedi.

Yorumlar (0)